В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 401 402 403 404 405 ... 425 426 »

Дуже швидкі ПИРІЖКИ НА КЕФІРІ

1ст (250г) кефіру,
пів чайної ложі соди
пів чайної ложки солі,
1ст.ложки цукру,
4ст.ложки оліїї,
борошна,так щоб тісто було еластичне і не липнуло до рук.
 
Із зазначених продуктів замісити тісто і поставити на 30хв "відпочити". Поки тісто "відпочиває" зробити начинку.Начинка будь-яка, на ваш смак.Я робила з вареним курячим мясом.Ліпити пиріжки звичним способом,складати на деко швом до низу.
Змазати жовтком. Випікати в розігрітій до 180гр. духовці 30 хв.Можна пожарити на оліїї.Получилось швидко і дуже смачно!
 
 
Це ті самі пиріжки,але жарені на олії

Детальніше  Вівторок | 09:59 |  Коментарів: (3)

Солянка м'ясна

1,5 л м'ясного або кісткового бульйону, 500 г відвареного яловичого м'яса, 2 сосиски,500гр картоплі, 1 ст. ложка жиру, 1 ст. ложка томату-пасти, 2 цибулини,маленький качан цвітної капусти, 0,5 склянки сметани, 5 - 6 маслин або оливок, 0,5 лимона, 1 - 2 солоних огірки, сіль, кілька горошин чорного перцю, лавровий лист, 1 ст. ложка рубаної зелені петрушки і кропу.
З м'яса або кісток приготувати бульйон. Цибулю почистити, помити, нарізати соломкою, спасерувати на жирі з додаванням томату. Солоні огірки очистити від шкірки, нарізати скибочками. У киплячий бульйон покласти підготовлені цибулю,суцвіття капусти, солоні огірки,картоплю і дати закипіти, додати нарізані скибочками м'ясні продукти, потім - маслини або оливки без кісточок, сіль, перець, лавровий лист і проварити 5 - 7 хвилин. Якщо солянка вийшла не гостра, додати прокип'ячений огірковий розсіл.
При подачі посипати зеленню, в кожну тарілку покласти кружечок лимона і при бажанні сметану.
Мої коментаріїї.Я не давала оливки,бо у мене діти їх не люблять.У солянку можна давати любі мясні продукти:шинку,сосіски,варену ковбасу,варене мясо.Я ж додала варене мясо яловчини і мисливські ковбаски.Дуже ситне і смачне перше.
 

Детальніше  Вівторок | 09:57 |  Коментарів: (0)

Торт "ПІАНІНО"

 
 
Бисквіт на згущеному молоці
Склад: 3 яйця
1 стакан цукру
200 г молока згущеного
1 ст. густої сметани
3/4 ч. ложки соди(погасити лимоном або оцетом)
1,5 стакана муки
2ст л какао порошку
Яйця розтерти з цукром, додати молоко згущене, сметану, соду. перемішати. Всипати борошно. Розмішати. Виходить 3 коржі діаметром близько 20 см.(я зробила з цієї кількості два товстих і розрізала на тонші,лишнє забрала)

Крем:2 пачки дитячої сиркової маси(у мене була ванільна)
2 стакан жирних вершків 33%
0.5ст цукру
1 пачка желатину(15гр)
Крім того 0.5стак протертого маку,1 стакан вишень без кісточок(у мене морожені),пачка кавового крекеру «Світоч»,1 лимон,2 плитки чорного шоколаду «Рошен»

На просочування коржів-лимонний сироп.1 лимон нарізати кусочками і проварити у стакані води з 2ст л цукру.При бажанні змолоти все на блендері.
Збити вершки з цукром на тугу піну,поступово додавати сирки і збивати.Влити розведений охолоджений желатин і добре вимішати.Крем розділити на дві частини,більшу і меншу.До більшої додати мак і добре вимішати,до меншої-вишню і теж розмішати.
Крем з маком ще раз розділити на дві частини.

На дно розємної форми кладемо один корж,пропитуємо його лимонним сиропом і кладемо крем з маком одну частину,далі крем з вишнею і складаємо печення крекер горизонтально(тобто втикаємо його в креми,стоячи).Поверх крекеру знову крем з маком.Зверху накриваємо другим коржем.
Верх торта я змазала розтопленими на водяній бані двома плитками чорного шоколаду.Прикрасила розами з мастики
Розріз торта.

Детальніше  Вівторок | 09:54 |  Коментарів: (0)

Найпростіший сирник


Яйця (1 - в тісто, 3 - в начинку) - 4 шт
•Сметана - 4 ст. л.
•Масло - 1 пач.і ще 50гр
•Борошно - 3 скл.
•Цукор - 2 скл.
•Какао - 3 ст. л.
•Сир - 600 г
•Крохмаль - 1 ст. л.
•Ізюм горіхи ванілін (в начинку - за бажанням)
•Сода (погасити оцтом) - 1 ч. л.
 
Тісто:
Змішуємо: 1 яйце, 2ст.л. сметани, 1 ч.л. соди (погасити оцтом), масло (тремо на велику тертку), 1 ст. цукру, 3 ст.л. какао, близько 3 ст. борошна. Тісто повинне вийти еластичним і не прилипати до рук.Кладемо у холодильник
Займемося начинкою: сир пропущений через мясорубку, 2 ст.л. сметани, 3 жовтки, 1 склянка цукру, крохмаль і вершкове масло перемішуємо до однорідної консистенції. Білки збиваємо.Туди ж і обережно перемішуємо
Тісто половину тремо на терку у форму.Далі сирну начинку а зверху знову тремо решту тіста. Відправляемо в духовку (180-200 градусів). І випікаємо до готовності))))Охолоджуємо і смакуємо

Детальніше  Понеділок | 17:45 |  Коментарів: (0)

Жулєн у курячих корзинках

500 г курячого фаршу
300 г печериць
2 великі цибулини
2 яйця
2 зубчики часнику
4 ст. л. сметани
50 г вершкового масла
сіль, перець
50г.сира
 
 
1.Половину цибулини натріть на дрібній тертці і додайте до курячого фаршу.
2.Посоліть і поперчіть фарш і додайте яйце. Вимішує фарш до тих пір, поки він не стане в'язким.
3.Півтори цибулини і гриби дрібно порізати.
4.Обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
5.Додайте до цибулі гриби і жарити до готовності.
6.Часник дрібно наріжте. Додайте до цибулі і грибів і тушкуйте ще пару хвилин. Додайте 2 ст. л. сметани. Посоліть і поперчіть. Жарити ще 2 хвил.В кінці додайте потертий сир.
7.Я використала готові форми для кексів.
8.Форми щедро намажте вершковим маслом.
9.З курячого фаршу скачайте кульки діаметром близько 4 см. Краще це робити мокрими руками.
10.На дно кожної формочки покладіть кульку курячого фаршу, мокрими руками розподіліть його по дну формочки і сформуйте бортики.
11.У центр кожного кошика викладіть гіркою грибний фарш.
12.Збийте яйце з 2 ст. л. сметани. Злегка підсолити і полийте цією сумішшю кожний кошик.
13.Випікати в розігрітій до 200 ° С духовці.
14.Витягніть з духовки, розкрийте формочки, вийміть кошики і відразу подавайте до столу.
15.На гарнір подайте смажену картопля, свіжий огірок і помідор.
16.Смачного!

Детальніше  Понеділок | 17:43 |  Коментарів: (0)
Четвер, 25/04/2024, 22:11
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
antonshapin80
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024