В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 401 402 403 404 405 ... 418 419 »

Сирник з грушами

Складники на тісто:

125 г масла
250 г борошна

80 г цукру
1 яйце
6 плоских ложок кави капучіно (порошку)
1 ложка какао
щіпка солі
1 ложка порошку до печива
Масло розтопити, всипати капучіно, вимішати. Борошно, какао і порошок до печива просіяти на кухонну дошку, додати 1 яйце, 80 г цукру, сіль, масло з кавою, замісити тісто. Досить в'язке, але таке має бути. Поділити на 2 частини. Сформувати кулі, загорнути в плівку і вкласти до морозилки на 2 години.

Складники на сирну масу:

700 г сиру (змеленого)
3 яйця
0.5ст сметани
1пачка пудингу
1пачка кіселю(в порошку)грушевого
1стак цукру(можна менше бо сильно солодкий виходить)
2ст л манки

. Розтираючи сир зі сметаною добавляти жовтки,цукор,пудинг,кісіль,манку . Білки збити на піну і, вимішати делікатно з сирною масою.

Крім того:

кілька свіжих груш (в мене 3 середніх розмірів)
Форму викласти папером (в мене тортівниця діаметр 26 см) .На дно стерти одну частину замороженого тіста. Викласти сирну масу. На масу викласти груші,нарізані шматочками грубо,і потерти другу частину .Пекти 1-1.10год до готовності.

Детальніше  Понеділок | 11:20 |  Коментарів: (0)

Піти

Вчора на одному з польських сайтів приглянувся рецепт піт.Я давно хотіла щось таке спробувати і ось сьогодні вирішила спекти
 
 
Піти в духовці
Складники: 1 кг борошна, 1 і 1/2 ложки соди
1/2 літра кислого молока/кефіру/, 1 ч.ложка солі
2-3 яйця

До посудини влити кисле молоко і додати інші складники. Місити довго поки тісто буде мягке і пружне, розкатати на товщину 1,5 - 2 см і вирізувати тарілочкою круги. Пекти на деко в темперт. 170 гр,приблизно 15-20 хвилин, з обох сторін, аж поки не будуть рум'яні.
 
Фаршировані піти
 Фаршировати такі булочки можна чим завгодно.Я зробила мясні.
Для цього нам потрібно:
1велика куряча грудка
1болгарський перець
14стручка гострого перцю(можна обійти,якщо нелюбите гострого)
3-4зубчика часнику
2ч л мускатного оріха
12ч л кукурми
3-4ст л кунжуту
сіль,перець
2ст л соєвого соусу

Куряче філе порізати тоненькими полосочками і обжати на розігрітій кукурудзяній олії.Через 2хв додати часник нарізаний пластинками і болг.перець та гострий нарізані
дрібненькими кубіками.Все жарити весь час помішуючи.Додати приправи:кукурму,мускатний оріх,сіль,перець.
Все це жарити 5-6хв,додати конжут і на більшому вогні прожарити ще кілька хвилин,поки кунжут не стане золотистим.
Викласти все на тарілку і полити соєвим соусом.
Піти надрізати,але недокінця.Начинити курячим мясом,додати зелень і поставити у мікрохвильву піч на 1хв,або у духовку на 10хв.
Ось така собі гаряча закуска,яка добре смакує до першого або просто з кавою.
 
 
 
 

Детальніше  Понеділок | 11:14 |  Коментарів: (3)

ЧАНАХИ в горшочках

 
800гр мяса(краще баранина,у мене свинина)
1болгарський перець,1малий гострий перець(паприка)
600-700гр картоплі
1морква.1цибулина
0.5стак томатної пасти
1банка консервованої фасолі
Зелень,перець,сіль,часник,приправа «хмелі-сунелі»

М'ясо нарізати соломкою і пожарити на сильно розігрітій оліїї,але не до готовності,а лише щоб у мяса зявилася золотиста шкориночка.Мясо вибрати,а у тій самій пательні пожарити спочатку цибулю,додати моркву,трохи протушити і додати перець гострий і болгарський дрібно нарізаний.Все добре вимішати ,влити томатну пасту,води і дати закипіти.
У горшочки складаємо нарізану кубіками картоплю,додати м'ясо,по 1 ч л приправи «хмелі-сунелі»,2ст л фасолі,сіль,перець і заливаємо все протушеною овочевою сумішю.Доливаємо води,якщо замало і ставимо у духовку на 1 год.Подавати з свіжим подрібненим часником і зеленю

Детальніше  Понеділок | 11:08 |  Коментарів: (0)

Сирник з персиками

Тісто:
- 3 скл. борошна
- 1 пачка маргарину
- 3 ложки цукру
- 5 жовтків
- 2-3 ч л ложки порошку до печива
- ванільний цукор
Борошно вимішати з порошком до печива, покришити з маргарином, додати решту складників і перемісити. Більшу частину тіста викласти до форми (вистеленої пергаментом), а решту замотати в плівку і вкласти до морозильника
Сирна маса:
- 1кг сиру
- 1 яйце
- 1 порошок абрикосового пудингу
1стак сметани
1ст л крохмалю
- 1/2 скл. цукру
Цедра 1 лимону

Крім того:
- 4 великих персиків
- 5 білків
- 1 скл. цукру пудри
Персики порізати на менші частини.
Сметану розтерти з цукром, додати змелений сир, яйце і порошок пудингу і крохмаль,цедру. Добре розтерти.
Білки збити в піну, всипати цукор і ще добре збити.Піну легко ввести до сирної маси.
Сирну масу викласти на тісто до форми, повкладати персики, а верх посипати натертим тістом,що було в морозилці. Пекти приблизно 1 годину

Детальніше  Понеділок | 11:05 |  Коментарів: (0)

Флоренський пиріг з грушами

2 яйця
10ст л цукру
сік і цедра з одного лимону
10ст л молока
10ст л муки(з чубком)
7 ст л олії
1ст л розпушувача
2 великих груші
1 грушева галаретка
 
Яйця збити з цукром,додати сік і цедру лимона,влити олію і молоко.Добре ще раз збити.І дуже повільно ввести муку з розпушувачем.Легко не довго розмішати.
Форму змастити або краще застелити папером.На верх тіста поскладати дольками грушу.Пекти до золотистого і остудити.
Там де є впадини від груші залити галареткою.Коли добре підстине то весь пиріг залити рештою галаретки.Остудити.
Рецепт взятий з польського сайту raspberries
 
 
 

Детальніше  Понеділок | 11:03 |  Коментарів: (0)
Понеділок, 30/01/2023, 11:47
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
konor_tartarov
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2028]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2023