В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 403 404 405 406 407 ... 412 413 »

Жулєн в булочці

Нам потрібно:500гр пецериць,1 велика куряча грудка,2 цибулини,1 ст сметани,150 гр твердого сиру,булочки,сіль,перець,приправа до смаку
Порізати дрібно цибулю і трохи обсмажити на вершковому маслі,додати порізане куряче філе і все разом жарити до золотистого кольору
Печериці нарізати пластинками і теж обсмажити на маслі до повного випаровування води(соку з них)
Далі все змішати пецериці з цибулею і мясом добавити сметани і все добре протушити.Заправити перцем,сілю і приправами.
Підготувати булочки:вибрати серединку а залишити стінки булочки.Начиняємо булочки жулєном і добре посипаємо тертим сиром.
Тепер у духовку на 15-20хв
 
Ось наш жулєн готовий.Дуже гарно смакує з червоним вином

Детальніше  Неділя | 17:36 |  Коментарів: (0)

Десерт "Фантазія"

 
Нам потрібно:4 галаретки різних кольорів,100гр дом сиру(мякого),1 стак сметани,1 йогурт 150гр,ягоди різні або фрукти(що кому довподоби)
Приготуємо в різних тарілках галаретки і хай остигають.Води треба взяти менше на половину,ніж зазначено в інструкціїї до приготування.
в одну з галареток додаємо сир і добре вимішуємо,в іншу сметану і ягоди,в третю-йогурт і теж розмішати.І так як підскаже фантазія.
Ставимо в холодильник застигати почергово кожний шар.
 
 

Детальніше  Неділя | 17:33 |  Коментарів: (0)

Гречка з грибами в горшочку

На один горшочок:4ст л гречки,лавровий лист,1 морквина,1 цибуля,150гр печериць.1ч л солі,400гр води,перець,приправи до смаку,50гр масла,1ст л сметани.
У горшочок засипати гречку,порізати моркву,цибулину,додати підсмажені попередньо гриби.Залити водою і додати решта необхідних інградієнтів.
Поставити у холодну духовку,розігріти до 180 г і тушити до готовності(50-60хв)
Подавати можна зі сметаною

Детальніше  Неділя | 17:32 |  Коментарів: (0)

Брауніз на пиві

150г гіркого(60-70%) шоколаду
200 г сливочного масла
4 великих яйця
1ст цукру
3/4 ст(105 г) муки
3 ст.ложки(без верха) какао
1/2 ст.(120 мл) пива
Розтопити шоколад з маслом
В миску міксера покласти яйця і цукор.Збивати 5 хвилин.
Понизити швидкість роботи міксера і додати шоколадну суміш.Перемішати.
Змішати муку і какао і добавляєм цю суміш до яїчно- шоколадної, перемішуємо до однорідного стану
Додаємо пиво і перемішуємо.
Виливаємо масу у форму і ставимо випікатися в заздалегідь нагріту духовку.Час випічки може бути від 25 до 35 хвилин...Все залежить від вашої духовки(у мене 30 хв),паличка повинна вийти з середини не мокра,а з налиплими вологими крихтами.
Вийняти з духовки, дати повністю остинути, нарізувати на шматочки..Можна зверху присипати пудрою, але я прикрасила растопленим шоколадом, горішками і цукатами.

Детальніше  Неділя | 15:27 |  Коментарів: (0)

Шоколадний сирник з вишнями

На корж:150г маргарини,0.5ст цукру,1 яйце,2 стак муки,1 пачка порошку до печива
Сирна маса:800гр хорошого сиру,1 скл цукру.4 яйця,0.5 ст сметани,2 ст л муки,1 ст л розпушувача,2 ст л какао,1 пачка шоколадного пудингу,0.5 л вишень без косточок
на помадку:1 плитка чорного шоколаду,2 ст л сметани

Маргарин посікти ножем з мукою і порошком,додати цукор,яйце і замісити тісто.Розкласти його по формі,зверху потерти трохи шоколаду і все поставити в холодильник.
Готуємо сирну масу:сир вимішати з цукром,яйцями і сметаною до однорідної маси.Всипати муку з розпушувачем,какао,і пудинг.Це все добре розбити з допомогою міксера.
У охолоджену форму з тістом, виливаємо сирну масу,а зверху розкладаємо вишні.Печемо при 180 г близько 1,10хв.Охолоджуємо в духовці.На охолоджений сирник поливаємо помадку(сметана вимішена з розтопленим шоколадом).Вживати бажано охолодженим

Детальніше  Неділя | 15:26 |  Коментарів: (0)
Понеділок, 15/08/2022, 03:53
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Серпень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1996]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2022