В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 403 404 405 406 407 ... 425 426 »

Салат з фасольки

Продукти у довільній пропорціїї.
Варена фасоля,кубіками кислий огірок,соломкою шинка(небагато!),жарена цибуля з морквою.Все заправлено майонезом.
Ситний смачний салатик!

Детальніше  Понеділок | 17:29 |  Коментарів: (0)

СИРНИК "ОСІНЬ"

 
На корж
130гр масла
2стак муки
2ст л какао
1пачка порошку до випічки
0.5стак цукру

Сирна маса:
600гр сиру
1стак цукру
3яйця
1 пачка польського пудингу
0.5стак сметани
Цедра 1 лимону і сік
3ст л манки
1ч л порошку до випічки
Гарбузова маса:
1.5стак гарбузового пюре(гарбуз спекти у духовці і протерти у блендері,без рідини)
3-4ст л цукру
1 яйце
1пачка польського пудингу.
50гр розтопленого масла
Крім того 4ст л дроблених оріхів
З даних продуктів замісити тісто,половину розкласти по формі,а другу половину поставити у морозильку.
Готуємо сирну масу:Сир добре збити з цукром,яйцями і сметаною.додати цедру,сік лимона,манку,порошок пудингу і порошок для випічки.Добре вимішати.(Я робила це з допомогою міксера)
Гарбузова маса:Пюре гарбуза змішати з цукром,яйцем,пудингом.Додати масло і розмішати.
Складаємо у форму.На корж з тіста кладемо якусь невелику частину сирної маси і розрівнюємо лопаткою.Далі гарбузову масу і тоже розрівняти.І знову сирну масу.Так чергуємо шари.Верхній шар- сир.На сам кінець тремо решта тіста,що було в морозилці і посипаємо дробленими оріхами.
Печемо близько 1 год.Дати сирнику повністю охолонути в духовці.СМАЧНОГО!
 

Детальніше  Понеділок | 17:17 |  Коментарів: (0)

Домашні пельмені,або як роблю їх я.

Для тіста:
1 ст. мінеральної води
1 яйце
0,5 ч.л.солі
2 ч.л. цукру
4 ст.л.олії
4 ст. борошна
Начинка:
фарш 0,5 кг.
1 середня цибулина
2 зубці часнику
спеції
Вершкове масло для заправки 50 гр і 1цибулина
 
 

З'єднуємо всі інгредієнти, розмішуємо спочатку ложкою , а потім зовсім недовго місимо його руками,.
Замісивши тісто забираємо його хвилин на 20 в холодильник, бажано добре накрити щоб не висохло.Тісто розділити на 3-4 частини і по одній розкачувати пласт.Стаканом видавлювати кружечки.

Начинка: цибулю дрібно порізати, часник натерти на тертці, додати фарш і спеціі.Добре вимішати.
Ліпимо пельмені.
Воду закип'ятити,посолити, пельмені варити до готовності.
Я заправила жареною цибулею на вершковому маслі.

Детальніше  Понеділок | 17:14 |  Коментарів: (0)

Пляцок сирний на вині

Тісто:
1 пачка маргарини
1 стак цукру
8 столових ложок червоного вина
3 столові ложки какао
4 яйця
2 склянки борошна
3 чайні ложки порошку до печива

Маса сирна:
400гр сиру
2 яйця
4 столові ложки манної крупи
1/2 ст сметани
1 чайна ложка порошку до випічки
1 стакан цукру
1 пакетик карамельного пудингу
Помадка
5 ст л червоного вина,80гр масла,0.5ст пудри,3ст л какао.Все довести до кипіння і остудити

Яйця збити з цукром.Додати розтоплений охолоджений маргарин,вино.Вимішати.Всипати муку з порошком і какао.Вимішати але не довго.Тісто влити у застелену бумагою форму.
Приготувати сирну масу.
Сир збити з яйцями,цукром і сметаною.Додати порошок пудингу,манку і порошок для випічки.І як показано на малюнку,
 
по одній ст. л нанести сир кульками.Поставити випікати у духовку на 40хв.
Коли вистигне помазати помадкою
 
Мої коментаріїї.Цей пляцок занадто  виявився смачним і я все ж таки вирішила поділитися з вами рецептом. 
Я знайшла його на польському сайті wielkiezarcie.com.Там не було вказано розмір дека і я зпекла його на свій розсуд.А треба брати невелику,бо у мене получився тонким.Та все решта чудово і смачно!

Детальніше  Понеділок | 17:12 |  Коментарів: (0)

Мої чебуреки

Рецепт хороший,провірений.Чебуреки получаються зовсім не жирні,а тісто тонке і хрумке.
 
Тісто:
борошно - 2 склянки, вода - 3 / 4 склянки, горілка - 1 столова л, 1 яйце, олія - 1 ст л, сіль - 1 / 4 ч.ложки.

Начинка:
фарш - 400г., цибуля – 1шт, кефір (або вода) - 100-125г., сіль, перець, спеції
В окріп додати сіль і олію. Швидко заварити в окропі 2-3 столові ложки борошна, відразу розмішати міксером і дати охолонути. (Заварювання частини борошна зробить тісто м'яким і пластичним)
В холодне тісто додати яйце і горілку, перемішати.
Поступово додаємо борошно і замішуємо міксером, насадкою для густого тіста.
Закінчити вимішування вручну, тісто не повинно липнуть до рук. Накрити тісто і забрати на годину в холодильник.
Готуємо фарш. М'ясо пропустити через м'ясорубку разом з цибулею, додати сіль і спеції, кефір (воду). Добре перемішати.
Скатати з тіста довгу ковбаску, нарізати шматочками, зі шматочків скачати кульки.
З кульки розкатати тонкий коржик, кладемо фарш .Згорнути півмісяцем і защепити, щоб не залишилося повітря.
У пательню налити олії на 2-3см., Почекати поки добре прогріється. Смажити на середньому вогні, з двох сторін.

Коментаріїї.У тісто додають горілку, щоб при смаженні входило менше масла.
У фарш бажано додати кефір, він має чудовий властивість: пов'язувати сирий фарш і віддавати рідину після нагрівання.
Якщо у фарш додавати воду, то обов'язково холодну.
Якщо краї погано склеюються, можна змастити їх яєчними білками

Рецепт взятий зі сайту Однокласники,але я ним коритуюсь вже давно
 

Детальніше  Понеділок | 17:10 |  Коментарів: (0)
П`ятниця, 29/03/2024, 05:06
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024