В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 2 » Боровички
13:51
Боровички

Сир твердий-200 гр
Білок-3 шт
Гриби консерв для начинки

Тремо сир на мілкій терці.
Білки взбиваємо на кріпку піну

Дуже обережно білки змішати з сиром

Взяти плесканчик ,положити грибочон ,та зробити кульку.панірувати в муці.

Жарити в олії ,олії має бути так як в мене ,не багато,бо вийдуть не грибки,а кульки.Спочатку росте ніжка,перевертаєте,фомується шляпка.Виймаєт на серветку,хай впитає жир.

Ось і маєте гарну закуску.головне дивитесь ,який сир солений чи ні .вибираєте самі.До пива я беру більше солений.
Смачного

Категорія: Рецепти наших користувачів | Переглядів: 1445 | Додав: Яринка-1
Всього коментарів: 6
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 19/04/2024, 23:29
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024