150г гіркого(60-70%) шоколаду 200 г сливочного масла 4 великих яйця 1ст цукру 3/4 ст(105 г) муки 3 ст.ложки(без верха) какао 1/2 ст.(120 мл) пива Розтопити шоколад з маслом В миску міксера покласти яйця і цукор.Збивати 5 хвилин. Понизити швидкість роботи міксера і додати шоколадну суміш.Перемішати. Змішати муку і какао і добавляєм цю суміш до яїчно- шоколадної, перемішуємо до однорідного стану Додаємо пиво і перемішуємо. Виливаємо масу у форму і ставимо випікатися в заздалегідь нагріту духовку.Час випічки може бути від 25 до 35 хвилин...Все залежить від вашої духовки(у мене 30 хв),паличка повинна вийти з середини не мокра,а з налиплими вологими крихтами. Вийняти з духовки, дати повністю остинути, нарізувати на шматочки..Можна зверху присипати пудрою, але я прикрасила растопленим шоколадом, горішками і цукатами.
|