3яйця 0.5стак цукру 100гр вершкового масла 150гр шоколаду 120гр муки 1ст л какао 1ст л розпушувача 1ст л коняку 3 великих груші 1 шоколадка на помадку 2ст л дроблених горіхів для прикраси
Груші почистити і нарізати кубіками,трохи присипати какао.Яйця збити з цукром до білої піни.Шоколад з маслом розтопити і охолодити,а потім обережно влити у збиті яйця.Всипати муку з розпушувачем і какао і легко,щоб не порушити структуру білків,розмішати. Додати до цієї маси нарізані груші і коняк ,акуратно вимішати.Влити у застелену бумагою форму і випікати 30хв. Готовий буде тоді коли суха паличка зубочистка вийде з брауні злегка зі зволоженими крихтами. Дати повністю вистигнути.Зверху залити розтопленим шоколадом і посипати горіхами
|