В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 21 » Буженина домашня
13:08
Буженина домашня
Нам знадобитися свинина, окіст, два кілограми - свіжа, не заморожена. Один великий часник, трохи гірчиці та майонезу. Крім того знадобитися багато фольги.

Застилаємо частину столу фольгою і кладемо зверху м'ясо.
Зубчики часнику ріжемо вздовж і за допомогою ножа шпігуємо ними свинину більш менш рівномірно.

Далі змішуємо майонез з гірчицею і сіллю і рівномірно обмащуємо весь окіст.За смаком можна трохи поперчити або посипати паприкою але необов'язково.Після цього щільно в кілька шарів не шкодуючи фольги загортаємо м'ясо і кладемо на деко, краще з глибокими краями

Ставимо в духовку і забуваємо години на 3.5 - 4 .Після це дістаємо з духовки розгортаємо і даємо охолонути.

Нарізаємо скибками і хоч до столу хоч в одну особу можна їсти .
Всім смачного!

 
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 716 | Додав: ir71
Всього коментарів: 2
21/02/2010 в 19:11 написав:
Як завжди на висоті!
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 10/12/2016, 21:29
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1210]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016