Нам знадобитися свинина, окіст, два кілограми - свіжа, не заморожена. Один великий часник, трохи гірчиці та майонезу. Крім того знадобитися багато фольги.
Застилаємо частину столу фольгою і кладемо зверху м'ясо. Зубчики часнику ріжемо вздовж і за допомогою ножа шпігуємо ними свинину більш менш рівномірно.
Далі змішуємо майонез з гірчицею і сіллю і рівномірно обмащуємо весь окіст.За смаком можна трохи поперчити або посипати паприкою але необов'язково.Після цього щільно в кілька шарів не шкодуючи фольги загортаємо м'ясо і кладемо на деко, краще з глибокими краями
Ставимо в духовку і забуваємо години на 3.5 - 4 .Після це дістаємо з духовки розгортаємо і даємо охолонути.
Нарізаємо скибками і хоч до столу хоч в одну особу можна їсти . Всім смачного!
|