В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Травень » 28 » Фарширована молода картопелька
20:50
Фарширована молода картопелька
Молода картопля невеликих розмірів
фарш свинний
цибуля
часник, сіль, перець

Спосіб приготування:

Картоплю очистити і промити. Зрізати верхню частину, серцевину вискребти ложкою, надавши картоплинам форму стаканчиків і заповнити начинкою.

Начинка.До фаршу дрібно кришимо цибулинку, подрібнюємо 5 зубчиків часнику, сіль, перець за смаком. Все добре перемішуємо і начиняємо картоплю. Ставимо картоплю на дечку отвіром доверху. Верх можна змазати майонезом та посипати тертим сиром.Залити вершками або сметанним соусом.
Запікаємо. Перед подачею на стіл картоплю викласти на блюдо, полити сметанним соусом і посипати зеленню.

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1275 | Додав: ir71
Всього коментарів: 2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Середа, 24/04/2024, 21:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 10
Гостей: 10
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024