В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Квітень » 14 » Фаршировані відбивні
16:17
Фаршировані відбивні
Треба:
кілька пластинок гарної сирої свинної полядвички
200гр грибів(у мене печериці)
50гр твердого сиру
2-3 зубця часнику
спеціїї для свинини
1 цибулина
2 яйця
борошно,олія для жарення

Начинка.Гриби помити нарізати дрібними пластинками і обжарити разом з цибулею до гарного золотистого кольору.Коли начинка охолоне то втерти до грибів сиру.

Свинне мясо гарно тоненько відбити.В процесі відбивання мясо збільшується в розмірах тобто подовжується.У нас получається довгий пласт мясної відбивної.Маринуємо мяско у спеціях і часнику.Залишаємо так на 30хв.

Далі на одну половину відбитого мяса кладемо 1ст л начинки і складаємо мясо пополам тобто як чебурек.
Обкотуляти в муці і в злегка збитому яйці і жарити з обох сторін до готовності.

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1864 | Додав: ir71
Всього коментарів: 1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Понеділок, 05/12/2016, 23:41
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1206]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016