Треба: кілька пластинок гарної сирої свинної полядвички 200гр грибів(у мене печериці) 50гр твердого сиру 2-3 зубця часнику спеціїї для свинини 1 цибулина 2 яйця борошно,олія для жарення
Начинка.Гриби помити нарізати дрібними пластинками і обжарити разом з цибулею до гарного золотистого кольору.Коли начинка охолоне то втерти до грибів сиру.
Свинне мясо гарно тоненько відбити.В процесі відбивання мясо збільшується в розмірах тобто подовжується.У нас получається довгий пласт мясної відбивної.Маринуємо мяско у спеціях і часнику.Залишаємо так на 30хв.
Далі на одну половину відбитого мяса кладемо 1ст л начинки і складаємо мясо пополам тобто як чебурек. Обкотуляти в муці і в злегка збитому яйці і жарити з обох сторін до готовності.
|