Сьогодні принесла Вам рецепт нових голубців,вірніше це голубці по - святковому. Була на свята у Жидачівському районі Львівської обл.Саме там в гостях куштувала такі смачні незвичні голубці. Велике дякую господині,що поділилася зі мною рецептом Нам потрібно: приготовлене листя з головки капусти. пропарити,зрізати утовщення. На млинці: 3 яйця, 1 стакан молока і борошна так щоб тісто було,як густа сметана. Якщо загусте тісто то можна підлити газованої мінеральної води. Печемо маленькі налисники(тобто такі як розмір підготовленого листка капустини) А також нам потрібно- фарш(краще брати мішаний-свинина,курятина,телятина) Окремо піджарити 2 головки цибулини і додати до фаршу.Добре вимішати,посолити,поперчити. Отже на готовий блінчик намазуємо фарш і скручуємо рулетиком.Далі той рулетик скручуємо у листок капусти.Отримуємо голубчик. Так робимо зі всіма блінчиками. Далі викладаємо у каструлю,додаємо масла,сметани і тушкуємо до готовності у духовці. Голубці і справді незвичні,смачні та по-святковому. До них особливо пасує підливка(мачанка) з лісових білих грибів.Смачного!!!
|