В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 17 » Грушево-ванільний торт
18:21
Грушево-ванільний торт
На бисквіт:2 яйця,1\3стак цукру
50гр борошна
20гр крохмалю,1 пачка ваніліну
На грушевий мус:1кг груш,1\4стак цукру
1 лимонна галаретка
На крем:0.5л вершків 33%жирності,0.5стак цукру,1 ст л желатину,кілька капель екстракту ванілі.
На пропитку-100мл лікеру,для прикраси-50гр шоколаду
З даних продуктів на тісто спекти бисквіт.Для того відділити білки від жовтків.Білки збити на тугу піну,додати цукру і далі збивати.Потім додавати по одному жовтку і збивати.Муку вимішати з крохмалем і ваніліном і всипати у яєчну суміш.Легко і акуратно розмішати і одному напрямку.Викласти тісто у застелену форму і пекти 25 хв.
Остудити і лише потім пропитати лікером.
Для мусу груші очистити і потерти на терці.Змішати з цукром і проварити до готовності.(у мене зайняло 15хв)
Окремо розвести галаретку у дуже малій кількості води і влити до груш.Остудити до такого стану,коли мус почне трохи тужавіти,застивати.
Вилити мус на пропитаний бисквіт і поставити в холод для повного застивання.
Вершки збити з цукром до твердих піків і влити розведений желатин і 50гр води,екстрат ванілі.Ще раз добре все розмішати і викласти на охолодженний мус.
Поставити в холод на 4-5 год.
Прикрасити розтопленим шоколадом
 
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 807 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 09/12/2016, 08:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1208]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016