В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Травень » 19 » Кокосанки
17:47
Кокосанки
Нам потрібні білки двох великих яєць
6-8 столових ложок з гіркою цукру,
200 грам гарної кокосової стружки,
2 столові ложки з гіркою борошна.

За моїм рецептом кокосанки виходять такими ніжними і злегка в'язкими,але з чаєм смакують чудово.

Цукор і білки ставимо в мисочці на парову баню і збиваємо до повного розчинення цукру.

Збивати потрібно весь час, щоб білки не згорнулися, йде на це від 3 до 5 хвилин.
У цей білково-цукровий сироп всипаємо стружку і борошно, перемішуємо, даємо охолонути, потім ще хвилин на 40-50 ставимо у холодильник.
Духовку нагріваємо до 160-170 градусів. Мокрими руками формуємо щільні невеликі кульки, складаємо на пергамент і в духовку хвилин на 20-25. Дивіться, коли почнуть рум'яниться - готові!У мене люблять припечені,тому я потримала трохи довше,але дивіться щоб не пригоріло,бо смак змінюється в гіршу сторону.
Смачного!

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 632 | Додав: ir71
Всього коментарів: 1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Понеділок, 05/12/2016, 13:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1206]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016