В гості до Ірини
 
Головна » 2011 » Червень » 12 » Маково-полуничний торт
13:16
Маково-полуничний торт

Нам потрібно два макових і два полуничних коржа.
Спочатку готуємо макові коржі.
3 яйця
3 ст л цукру
3 ст л борошна
1 ч л порошка до печива
100грам маку

Подрібніть мак у кавомолці і залийте водою так, щоб вона ледь покрила мак і проваріть 7-8 хвилин.  Далі, змішайте з борошном і розпушувачем. Відокремте жовтки від білків і збийте білки з цукром до білого.Додаємо по одному жовтки,не перестаючи при цьому збивати.Дуже обережно змішуємо борошно,мак і порошок до печива з яєчною масою. З отриманої маси випікаємо два коржі.Випікаємо, як звичайний бісквіт.

Далі готуємо рожевий бисквіт.
Знову 3 яйця
3 стл цукру
3 ст л борошна
1 пачка червоного киселю+1 ст л соку з сирого буряка
Якщо тісто зарідке для бисквіту то можна додати чуть більше борошна.

Печемо так само як і маковий корж і має вийти 2 коржа.

Крем.Заварний на сметані+ розтоплений білий шоколад.
200г сметани 
1 яйце 
2 ст.л. муки 
120г цукру(хто любить солодше, то дати більше) 
Все розмішати і заварити до загустіння на водяній бані.Коли знімаємо з вогня додаємо плитку білого шоколаді розмішуємо до повного розчинення. Охолодити. 
Коли маса остине збиваємо разом зі 200мл вершків.

Крім того фрукти(у мене суниця,полуниця)на оздоблення,шоколадні чіпси.

Пропитка коржів-морозивом "пломбір"

Складаємо торт.Рожевий корж-крем-суниці-маковий корж-крем-шоколадні чіпси-рожевий корж-і знову повторюємо.

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 3757 | Додав: ir71
Всього коментарів: 6
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вівторок, 23/04/2024, 10:54
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024