В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 19 » Мясні труфеля
19:09
Мясні труфеля
 
 
 
 
У будь-який фарш (у мене був курячий і свинячий) додати дрібно порізані цибулину, декілька зубчиків часнику, вимочену в молоці і віджату булочку, поперчити, посолити, додати столову ложку майонезу і одне яйце. Добре перемішати, фарш не повинен бути рідким. Якщо таке трапилося, то додати трохи мелених сухарів.
Тепер беремо порцію фаршу, вкладаємо в середину намочений раніше чорнослив,в серединку ще горішок запихаємо і формуємо трюфель, обвалюємо у мелених сухарях і ставимо на деко, змащене олією або жиром. Випікати в духовці до зарумяніння при 180 *. Можна присипати тертим сиром.

Рецепт побачила на "Однокласниках"
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1346 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Середа, 24/04/2024, 19:41
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
Nikita
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024