В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 17 » Окунь під грибним соусом
15:23
Окунь під грибним соусом
Рибне філе за цим рецептом виходить дуже ніжним і ароматним.

2 філе морського окуня, або будь-якого іншого рибного філе без кісток збризніть лимонним соком і натріть лимонною цедрою та трошки рибної приправи.Нехай собі так промаринується хоч би з годинку.

Розігріти духовку.На великий лист фольги,змазаної олією,кладемо наше філе.(краше на кожен кусок риби,окреми лист фольги)Гарно і міцно загортаємо фольгу і ставимо у духовку на 30хв.Далі викладаємо наше філе на тарілку і поливаємо соусом.

Готуємо соус
На 1-2 ст.л. олії обсмажте ріпчасту цибулину, Порізану півкільцями, до золотистого кольору.

500гр грибів поріжте великими скибочками, додайте в сковороду з цибулею і стушкуйте 5-7 хвилин під кришкою, посолити і поперчити.Додати трохи муки та також піджарити кілька хвилин.Далі додаємо 1 стак сметани та тушкуємо все 15хв до готовності.

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 501 | Додав: ir71
Всього коментарів: 2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 23/09/2017, 15:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1334]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017