В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Листопад » 12 » Печеня по домашньому
14:28
Печеня по домашньому
Страва із серії" швидко ,ситно та смачно".Сьогодні в таку мокру погоду,захотілося чогось смачненького.Та часу у мене зараз обмаль, тому готувати мушу щось ситне але швидко.Ось згадала про страву яку почала готовити кілька років назад,як тільки придбала собі горшочки для запікання.

Отже,нам потрібно гарний сочний кусок мяса.Можна свинину,я брала телятину.Пропорції не пишу,бо тут довільна пропорція продуктів.

Гарне помите м'ясо нарізаємо кусочками 2*2 і обжарюємо на олії до золотистого кольору.Туди ж додаємо дрібно нарізану цибулю,кілька зубців часнику і терту морквину.Все це протушуємо 10-15хв до гарного золотистого відтінку.В самому кінці додаємо 2 ст л борошна і добре вимішуємо,ще кілька хвилин потримати на вогні і при цьому помішуючи суміш.

Картоплю почистити і нарізати кубіками.Квасолю попередньо відварити.

У підготовлені горщики викладаємо по кілька ложок піджареного мяса разо з цибулею та борошном,додаємо картоплю,кілька ст. л квасолі,лавровий листок,сіль,перець до смаку.Все це поливаємо сметаною(на 1 горшик-4ст л+2ст л води),накриваємо кусочком чорного хліба і ставимо у духовку на 1год.

При подачі страву можна посипати зеленю і дрібно нарізаним часником.Смачного!



До речі хлібчик набравшись аромату та соку,стає такий смачнющий,прижарений!


Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1390 | Додав: ir71
Всього коментарів: 1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Понеділок, 05/12/2016, 21:40
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1206]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016