В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 17 » Пляцок ПАСКАЛЯ
14:56
Пляцок ПАСКАЛЯ
Для тіста:
3 стакана муки з розпушувачем
200 г розм'якшеного вершкового масла
1/2 стакана цукру
2 пакетики ванільного цукру
4 яєчних жовтка
Для начинки:
1 стакан джему або густого варення (абрикосового або сливового)
4 білки
2/3 стакана цукру
1 упаковка шоколадного пудингу
100 г тертого гіркого шоколаду
Духовку розігріти до середньої температури (180 градусів)
Змішати в мисці муку, вершкове масло або маргарин, цукор і ванільний цукор. При помішуванні додавати жовтки і перемішувати до здобуття однорідного тіста з гладкою поверхнею.
Відірвати від тіста шматок величиною з кулак і, загорнувши в харчову плівку, відправити до холодильника.
Тісто, що залишилося, викласти у форму і змастити джемом.
Білки збити міксером на великій швидкості. Поступово, не припиняючись збивати, всипати цукор. Збити в стійку міцну піну, а потім додати порошок пудингу.
Викласти білкову масу рівним шаром поверх варення і посипати тертим шоколадом (півпорції).
Охолоджений шматочок тіста натерти на терці і посипати пляцок поверх шоколаду, потім присипати терте тісто шоколадом, що залишився.
Відправити до духовки і пекти 20 хвилин або до зарум'янювання тіста.
 
 
 
Рецепт настільки точний, простий і "послушний", що жодних змін не було потрібно.До речі, замість варення підійдуть і фрукти або ягоди, свіжі або консервовані. Пляцок вийшов ніжним і смачним
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 2140 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 25/04/2024, 07:17
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024