В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 17 » Пляцок "ВИШНЕВА НАСОЛОДА"
15:25
Пляцок "ВИШНЕВА НАСОЛОДА"
На тісто
3яйця,150гр цукру,150мл олії,150 мл кефіру,2 ст муки,3чл порошку до печива,2 ст л какао,2 ст л кефіру,0.5л б вишень без кісточок
Маса сирна на крем:300гр хорошого сиру,150гр сметани,0.5 ст цукру,1 галаретка(у мене була з ківі,але краще вишневу)
На помадку:100гр сметани,50гр вершкового масла,1 плитка чорного шоколаду
Білки збивати до міцної піни,добавити цукор,збивати,далі жовтки і продовжувати збивати.Влити олію,кефірі взбивати.Муку розмішати з порошком і всипати в яїчну суміш.На малих оборотах міксера гарно все вимішати.
Тісто розділити на дві частини.В одну добавити 2 ст л какао і 2 ст л кефіру і розмішати до однорідної маси.
У застелену форму спочатку вилити біле тісто,поверх чорне тісто і зверху посипати вишні.Пекти у духовці при 180 гр,близько 30 хв.
Готуємо сирну масу:всі продукти(крім галаретки) добре збити до однорідної маси і влити розведену у малій кількості вишневого соку галаретку.Ще раз добре вімішати.
Коли корж повністю охолоне влити зверху сирну масу і поставити в холодильник для застигання(2-3год)
Помадка:сметану і масло розігріти.Кинути туди поломаний шоколад і мішати до повного розтоплення шоколаду.Коли помадка вистине,полити нею поверх сирної маси і ще охолоджувати поки не застине шоколад.
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 2933 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 29/03/2024, 01:16
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024