В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 260 261 262 263 264 ... 303 304 »

Сирник "Дольче віта"

На корж:
2стакана муки
150гр цукру
2жовтки
150гр масла
1ст л розпушувача
Чуть сметани щоб замісити тісто.
Сирна маса:
500гр мякого сиру
1ст цукру
1пакет пудингу
3яйця
Пів плитки розтопленого білого шоколаду
Цедра і сік одного лимону
1баночка(мала)консервованих персиків
На оздоблення:
1плитка шоколаду+2ст л сметани
200гр зефіру

З даних продуктів на корж,замісити тісто .Воно має бути мяке і трохи липнути до рук.Розкласти тісто по дні розємної форми для випічки і зробити бортики(я робила це мокрими руками)Поставити у холод.
Тим часом готуємо сирну масу.Для того сир перемолоти на м’ясорубці або у комбайні.Додати пудинг,розтоплений шоколад,цедру,сік лимона і ввести акуратно збиті яйця з цукром.
На дно форми з тістом викладаємо половинки персиків,а зверху лиємо сирну масу.Печемо при 180гр десь 40хв.Хай вистигає у духовці.На охолоджений сирник намазуємо розтоплений у сметані шоколад і викладаємо половинки зефіру.Ставимо в холодильних охолоджуватись.Смак неперевершений!!!спробуйте і собі таке спекти.Смачного!!!


Детальніше  Неділя | 10:44 |  Коментарів: (8)

Лялька Валя(торт)

В середині білий бисквіт зі сирно-вершковим кремом та персиками


Детальніше  Субота | 10:50 |  Коментарів: (4)

Ідея тортика на день Валентина

Ще один тортик на день закоханих


Детальніше  П`ятниця | 16:22 |  Коментарів: (7)

"Мясні пампушки зі сюрпризом"

Золотисті кульки – мясні пампушки! Хрусткі зовні а всередині м'які.
До того ж з сюрпризом - у серединці, маленький грибочок!

На 30 шт.
для фаршу:
50 г масла
3 ст.л. борошна
1 / 2 ст. молока
2 яйця
400 г курячого фаршу
3 ст.л. тертого сиру
1 ст.л. крохмалю
сіль і спеції до смаку

для панірування:
2 яйця
панірувальні сухарі
борошно

крім того:
1 банку консервованих печериць (цілих) або відварених і чуть підсушених на пательні(до випаровування рідини)

Розтопити масло в каструлі з товстим дном. Всипати борошно і мішати до загустіння. Відставити з плити.Влити, помішуючи, молоко. Розмішати до отримання гладкої маси без грудочок.Яйця легко збити і влити в мучну масу.

Дати охолонути.
Потім додати в соус тертий сир, сіль і спеції (на смак) і ретельно вимішати.
Покласти фарш в чашу комбайна. Додати крохмаль і мучну масу (можна додати дрібно нарізану зелень). Вимішати до однорідної консистенції.
Покласти в три тарілки окремо борошно, панірувальні сухарі і яйця. Змочити долоні водою.
Відокремлюючи фарш, сформувати кульки
На середину покласти грибочок. Заліпити і скачати, утворюючи кульку –горішок. Викласти кульки на дошку, змочену водою. Обваляти послідовно в борошні, яйцях і панірувальних сухарях.
Обсмажити кульки порціями (по 5-7 шт. - Так, щоб вони вільно плавали) у фритюрі до готовності й золотистої скоринки - приблизно 5-6 хв. на середньому вогні. Перекласти на паперовий рушник.
Від себе додам,що я їх робила трохи з панірувальними сухарями,а трохи просто з борошном.Сутєвої різниці не бачу.Робити треба з постійно мокрими руками.Дуже чудова закуска і прекрасне доповнення до любого гарніру.Смачного!

 
Ідея взята зі Форума SAY7

Детальніше  П`ятниця | 13:45 |  Коментарів: (6)
П`ятниця, 20/07/2018, 05:57
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1517]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2018