В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 261 262 263 264 265 ... 278 279 »

Пляцок «ПОЦІЛУНОК НЕГРА»

Тісто:
- 1 скл. борошна (+ 2 ложки)
- 1 скл. цукру
- 1 скл. кислої сметани
- 1 яйце
- 1ч ложка соди
- 1ч ложка оцту
- 2 ст ложки какао
- декілька ложок покришених оріхів (в мене грецькі горіхи, мигдалі і родзинки)
-4ст л маку

Яйце розтерти з цукром, добавити сметану, борошно, вимішане з содою і оцет. Тісто поділити на 3 частині: до однієї додати 2 ложки борошна+4ст л перетертого маку, до другої какао, а до третьої оріхи. Випекти окремо 3 тонкі коржі на деко, викладеним пергаментом (я використала форму 20 x 30 см) по 5-6хв до зарумянення.

.Крем:
250гр жирних вершків(можна густу домашню сметану)
0.5склянки цукру
3ст л вареного згущеного молока
2ст л соку буряка

Вершки збити з цукром на великій швидкості міксера.Зменшити швидкість і поступово додати по трохи згушене молоко.Збити все до гарної пишної маси.Крем розділити на дві частини.Одну залишити ,а до другої додати сік з буряка.Вимішати до утворення гарного рожевого крему.

Помадка:
Пів плитки чорного шоколаду +2ст л сметани(шоколад розтопити у сметані недоводячи до кипіння!)

Перемазувати коржі кремом чергуючи кольоровими кремами.Дати добре застинути у холодильнику і сверху помастити помадкою.
 

Детальніше  Понеділок | 11:35 |  Коментарів: (0)

Жарке з курячими сердечками

0,5кг курячих сердечок
1 морквина
1 цибулина
4зубчика часнику
800гр картоплі
1 стакан фасолі(вареної)
2ст л сметани
2ст л борошна
Сіль,перець,зелень

Курячі серця помити,відрізати зайве і піджарити в гарячій оліїї 5хв помішуючи.Додати 1 нарізану цибулю,2 зубчики часнику,влити трохи води і тушити сердечка 30-40 хв майже до готовності.
Влити до протушених сердечок води,почекати щоб закипіла і додати картоплю,моркву порізану кубіками.Хай вариться а за цей час на сухій пательні піджарюємо муку до золотистого кольору.Коли буде готова то доливаємо пів стакана води,сметану і розмішуємо.
Фасолю додаємо до картоплі,коли картопля буде готова.А також вливаємо туди ж соус з муки.Гарно вимішуємо,солимо,перчимо.В самому кінці додаємо зелень і 2 дрібно нарізаних зубці часнику.Виключаємо вогонь.

Детальніше  Понеділок | 11:32 |  Коментарів: (0)

Запеченний кусок свинячої шиї

Маринад:
1/4 скл соєвого соусу
2 ложки кефіру
1 ложка темного меду
1/2 ложки меленої кориці
1/4 ложки мускатного горіха
1ч л солі
2 дрібно покришені зубчика часнику
1 цибуля, дрібно нарізана
Мішаємо між собою всі складники маринаду. Кладемо мясо до плоскої скляної посудини і заливаємо маринадом. Прикриваємо наглухо прозорою плівкою. М'ясо лишаємо в маринаді на 4 год. або на всю ніч в холодильнику.

Разом з маринадом викладаємо м'ясо до рукава для запікання і вставляємо до нагрітої духовки до 190гр на 60 хв. Ріжимо і подаємо з овочами

Детальніше  Понеділок | 11:30 |  Коментарів: (0)

Сирник з грушами

Складники на тісто:

125 г масла
250 г борошна

80 г цукру
1 яйце
6 плоских ложок кави капучіно (порошку)
1 ложка какао
щіпка солі
1 ложка порошку до печива
Масло розтопити, всипати капучіно, вимішати. Борошно, какао і порошок до печива просіяти на кухонну дошку, додати 1 яйце, 80 г цукру, сіль, масло з кавою, замісити тісто. Досить в'язке, але таке має бути. Поділити на 2 частини. Сформувати кулі, загорнути в плівку і вкласти до морозилки на 2 години.

Складники на сирну масу:

700 г сиру (змеленого)
3 яйця
0.5ст сметани
1пачка пудингу
1пачка кіселю(в порошку)грушевого
1стак цукру(можна менше бо сильно солодкий виходить)
2ст л манки

. Розтираючи сир зі сметаною добавляти жовтки,цукор,пудинг,кісіль,манку . Білки збити на піну і, вимішати делікатно з сирною масою.

Крім того:

кілька свіжих груш (в мене 3 середніх розмірів)
Форму викласти папером (в мене тортівниця діаметр 26 см) .На дно стерти одну частину замороженого тіста. Викласти сирну масу. На масу викласти груші,нарізані шматочками грубо,і потерти другу частину .Пекти 1-1.10год до готовності.

Детальніше  Понеділок | 11:20 |  Коментарів: (0)

Піти

Вчора на одному з польських сайтів приглянувся рецепт піт.Я давно хотіла щось таке спробувати і ось сьогодні вирішила спекти
 
 
Піти в духовці
Складники: 1 кг борошна, 1 і 1/2 ложки соди
1/2 літра кислого молока/кефіру/, 1 ч.ложка солі
2-3 яйця

До посудини влити кисле молоко і додати інші складники. Місити довго поки тісто буде мягке і пружне, розкатати на товщину 1,5 - 2 см і вирізувати тарілочкою круги. Пекти на деко в темперт. 170 гр,приблизно 15-20 хвилин, з обох сторін, аж поки не будуть рум'яні.
 
Фаршировані піти
 Фаршировати такі булочки можна чим завгодно.Я зробила мясні.
Для цього нам потрібно:
1велика куряча грудка
1болгарський перець
14стручка гострого перцю(можна обійти,якщо нелюбите гострого)
3-4зубчика часнику
2ч л мускатного оріха
12ч л кукурми
3-4ст л кунжуту
сіль,перець
2ст л соєвого соусу

Куряче філе порізати тоненькими полосочками і обжати на розігрітій кукурудзяній олії.Через 2хв додати часник нарізаний пластинками і болг.перець та гострий нарізані
дрібненькими кубіками.Все жарити весь час помішуючи.Додати приправи:кукурму,мускатний оріх,сіль,перець.
Все це жарити 5-6хв,додати конжут і на більшому вогні прожарити ще кілька хвилин,поки кунжут не стане золотистим.
Викласти все на тарілку і полити соєвим соусом.
Піти надрізати,але недокінця.Начинити курячим мясом,додати зелень і поставити у мікрохвильву піч на 1хв,або у духовку на 10хв.
Ось така собі гаряча закуска,яка добре смакує до першого або просто з кавою.
 
 
 
 

Детальніше  Понеділок | 11:14 |  Коментарів: (3)
Понеділок, 18/12/2017, 23:11
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1395]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017