В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 261 262 263 264 265 ... 303 304 »

Чудернацькі відбивні у шубі

Скоро свято і я пропоную потішити своїх рідних та коханих смачною вечерею або обідом.

Нам потрібно

5 сирих свиних стейків
5-6 картоплин
1 цибуля
1 яйце
Сіль,перець
2ст л муки
200гр грибів
150гр твердого сиру.

Свинні стейки добре відбити,посолити,поперчити і залишити на 1 год.
Картоплю натерти на терці з дрібними очками(як на деруни)
До картоплі додати яйце,терту цибулину,сіль,перець та муку.добре все вимішати.
Гриби(у мене печериці)відварити 10хв у підсоленій воді,а потім трохи піджарити до випаровування води.
Картопляну масу(2ст л )викладаємо на пательню з розігрітою олією,на верх відбите м'ясо,зверху знову картопляну масу(2ст л)

Жаримо з обох сторін до появи золотистої шкоринки.

Викладаємо наші відбивні на змащене деко,зверху кладемо печериці і тремо сир.Запікаємо у добре розігрітій духовці 15-20 хв.

Смачного!!!


Детальніше  Четвер | 18:42 |  Коментарів: (2)

Кофейний торт

 
 
 
 
 
1 і 3 / 4 склянки борошна
 1склянка цукру
3 / 4 склянки какао
2 чайні ложки соди
1 чайна ложка порошку до випічки
половина чайної ложки солі
1 склянка кефіру
1 / 2 склянки олії
2 яйця
1 чайна ложка ванільного екстракту
 1 чашка свіжозвареної гарячої кава (розчинна)
 
Просіяти у велику тарілку борошно, цукор, какао, соду, порошок, сіль. У другу чашу налити кефір, масло, яйця, ваніль. Змішати змішувачом на повільній швидкості  інгредієнти. Додати сухі інгредієнти і перемішати швидко. Поступово додати гарячу каву, помішуючи.
 Вилити у застелену форму. Випікати при температурі 180 º С протягом приблизно 35 - 40 хвилин, до сухої палички.
Я розрізала на дві частини а можна і на три бо корж виходить високим і дуже чорним
 
 
 
 
Крем.
 
1 стакан вершків(я беру кондитерські)
1 плитка шоколаду
 
Для пропитки коржів-розчинна солодка кава
 
Збити вершки і по троху вливати розтоплений охолоджений шоколад.Все гарно збити і перемастити просочені коржі
 

На верх я просто розтопила кілька шоколадних цукерок у ст л сметани і змазала тортик.Поставила у холод щоб охолонув.Дуже смачно смакує до кави і чаю.Пригощайтеся,смачного!!!

Детальніше  Понеділок | 11:16 |  Коментарів: (4)

Торт на ювілей

 
 
Приклади оформлення торта на ювілей або на інший випадок.В середині бисквіт з сирним кремом та ноткою фруктів

 


Детальніше  Субота | 16:50 |  Коментарів: (3)

Росольник

300 г м’яса,
2 солоних огірки,
4-5 картоплин,
2 цибулини,
по 1/2 кореня петрушки та селери,
 1/2 морквини,
кулак круглого рису,
 4 ст. ложки вершкового масла,
 4 ст. ложки сметани,
розсіл від огірків(на смак),
 лавровий лист, сіль,
чорний перець горошком на смак,
зелень петрушки та кропу.
 
З м’яса зварити бульйон. Солоні огірки очистити, розрізати уздовж, видалити зерна і нарі­зати кубіками. Моркву, корінь петрушки та селери, ріпчасту цибулю нарі­заю соломкою і пасерую на маслі.
У киплячий бульйон кладу почищену і на­різану скибочками картоплю, ва­рю протягом 5—7 хв і сиплю рис. Давши закипіти, додаю пасеровані корені, підготовлені огірки, сіль, перець, лавровий лист та огірковий розсіл (проціджений) і варю на малому вогні 10 хв. Заправляю росольник сметаною. Перед пода­ванням посипаю дрібно наріза­ною зеленню петрушки
 

Детальніше  П`ятниця | 12:58 |  Коментарів: (1)
П`ятниця, 20/07/2018, 05:57
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1517]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2018