В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 385 386 387 388 389 ... 412 413 »

Перекладений ягідний кекс

2 стакани борошна (по 140 гр),
1 пак. розпушувача,
100 гр цукру,
250 гр вершкового масла
щіпка солі,
4 яйця,
1 велика чашка чорної смородини або іншої ягоди,замороженої
1.Масло ретельно розім'яти, додати цукор, розпушувач і, збивати 15-20 хв , помалу додати яйця
2.Коли маса стане гладкою, всипати борошно, сіль і перемішати
3.Готове тісто викласти в змащену форму, випкати при 170-180 градусах напротязі години
4.Кекс злегка охолодити, вийняти з форми і розрізати на три коржі
5.Зложити коржі один на одний, перемазати ягодами
6.Зверху кекс полити білою помадкою, або присипати цукровою пудрою
7.Для ягідної маси-велику чашку ягодів подрібнити у блендері-у мене була повністю заморожена, насипати трохи цукру ,зробити пюре і поки кекс печеться вийде гарного кольору ягідна маса.
 
 
 

Детальніше  Вівторок | 11:13 |  Коментарів: (0)

Пляцок "Аргентина"

 
На корж
2 яйця
1 склянка цукру
1 ст + 1 \ 4 ст.муки
Сода 1 ч.л.  або порошка до печива 2 ч.л.
Сметана 200 гр. 15%
2 ч.л. крохмалю з гіркою.
курага,або чорнослив або горіхи до смаку(у мене 1стак кураги)
На сирний корж
400гр м’якого сиру
0.5ст цукру
2 яйця
1 порошок пудингу
2ст л манки
2-3ст л сметани
1ч л порошка до печива
На крем
1стак жирної сметани
0.5ст цукру
1 плитка молочного шоколаду
Корж.Яйця добре збити з цукром, поки яйця збиваються погасити соду лимонним соком, в яйця додати крохмаль, не припиняючи збивати додати гашену соду, сметану, і борошно вимішане з розпушувачем. В кінці додаємо начинку різану курагу або чорнослив + горіхи.
Час випічки 20 хвилин, перевіряти на зубочистці, суха значить готове, не пересушіть коржі. Вони повинні бути пишні, ніжні.
Температура для випікання 180С.Випечений корж розрізати на двоє щоб отримати два коржі.Пропитати їх сиропом.
Сирний корж.Всі продукти гарно збити з допомогою міксера.Влити у застелену папером форму і випікати до золотистого кольору.
Крем.Збити сметану з цукром до пишної маси,ввести обережно розтоплений але негарячий шоколад і ще раз добре вимішати.
Перемазати коржі,дати пляцку добре відійти(добре на ніч) і смакувати з чаєм або кавусею.

Детальніше  Вівторок | 11:08 |  Коментарів: (3)

Пляцок "Стефанія"

Складники на тісто:

500гр пшеничного борошна
3/4 стакани цукру
200гр масла/маргарини
2 ст ложки меду
2 яйця
1 ч ложка соди

Складники на масу:

1 літр молока
3/4 стакани цукру (максимально)
200г масла/маргарини
1 ванільний
цукор
9 ложок манки
Пів стакана протертої смородини.
Всі складові тіста перемішати і вимісити мяке тісто. Поділити на 4 частини. Кожну з них розкачати і викласти на деко 32 x 22 см викладене папером до печива. Пекти до золотистого приблизно 15 хвилин в температурі 160 град.
 
Молоко закип'ятити з цукром і ванільним цукром а також маслом. Відставити і всипати кашу, енергійно мішаючи. Ще хвилину все це поварити, аж зробиться консистенція молочного киселю. Відставити і зачекати до повного охолодження. До крему можна додати віджатий лимон та цедру і це досконало оживить смак і не буде нудне.
Кожен корж помазати кислим мармеладом або повидлом - я промазала перетертою смородиною.
Далі зпечені коржі перекласти масою з манки.
Полити шоколадною глазур'ю. В мене вона зроблена з 100 г гіркого шоколаду, розтопленого у водній ванні з 125 г масла.Пляцок найкраще смакує на другий день, шари тіста м'якнуть, дається легше різати, маса не випливає на боки.

Детальніше  Вівторок | 11:06 |  Коментарів: (0)

Свинина "Полісся",запечена у горшику

Рецпт взяла зі сайту http://cook-recept.
 
 
500г свинини, 1 ст. ложка масла, 8-10 картоплин, 1 столові ложки борошна, 1 яйце, 1 болгарський перець,1 помідор,1 морква,1 баклажан, 2 цибулини, 1л грибого бульону
Свинину нарізати по три шматочки на порцію і обсмажити.
Сиру очищену картоплю натерти на тертці, покласти на сито, дати стекти рідини, додати сіль, борошно, яйця і перемішати. З отриманої маси сформувати колобки (4 штуки на порцію), й обсмажити. Обсмажену свинину покласти в горщик.Додати нарізані овочі:перець,цибулю,моркву,помідор(без шкірочки)баклажан(попередньо нарізаний і посолений для видалення гіркоти).На верх поскладати обсмажені галушки.
Залити процідженим бульйоном і пекти при слабкому кипінні до готовності овочів.У мене це час до 1години.Подавати з подрібленим часником і зеленю.

Детальніше  Вівторок | 11:03 |  Коментарів: (0)

Торт «Мадонна»

Для коржів:
2 ст.л меду
0,5 ст. цукру
2 яйця злегка збитих
140 г м'якого маргарину або масла
1 ч.л соди + 2 ст.л кефіру
2 ст. борошна
1,5 ст. борошна
Приготування коржів:
Змішати всі інгредієнти 1 групи і збивати на водяній лазні до утворення однорідної маси.
- Додати соду і збивати доки маса не вспіниться.
- Зняти з вогню і додати першу порцію борошна (2 ст.)
Добре розмішати і додати другу порцію (1,5 ст.)

Вимісити тісто так, щоб вийшла м'яка маса.(тісто зовсім не липне до рук)
Розділити тісто на 6 рівних частин і Розкатати коржі 20 см в діаметрі.
Випікати приблизно 10 хв. при температурі 250гр. не на змащеному жиром деку. Коржі повинні вийти світло-золотистого кольору. Вийняти з духовки і відразу ж обрізати краї кожного коржа, аби вони вийшли всі одного розміру.
Дати коржам добре остигнути. Потім перемазати начинкою і зверху шоколадною глазур'ю. Прикрасити за смаком
Для начинки:
150 г меленого печива ( «Марія» або щось схоже,я брала кавовий крекер)
150 г мелених горіхів (за вашим смаком)
200 г вершкового масла
1 банку (400 г) згущеного молока (неварене!)
2 ст.л, какао в порошку
1 ст. молока
Приготування начинки:
- Розтопити вершкове масло і змішати зі згушеним молоком, меленим печивом і горіхами.
- Додати молоко і какао в порошку.Розмішати гарненько і довести на невеликому вогні до кипіння.
Коли з'являться бульбашки, зняти з вогню, дати трохи остигнути і перемазати коржі.
Для шоколадної глазурі:
100 гр.шоколада
1ст л желатину
50 мл.вершків 33%
 

Детальніше  Вівторок | 10:58 |  Коментарів: (0)
Четвер, 25/04/2024, 07:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024