В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 385 386 387 388 389 ... 392 393 »

Тортик "Мішок з грошима".

Так він виглядає в розрізі
 
 
Це торт "Полунична радість",я лише замінила полуничку на малину
 
 
 

Детальніше  Неділя | 15:18 |  Коментарів: (0)

Пляцок"Порічкова пані"

 
3 жовтки
- 2/3 стакани цукру-пудри
- 1 цукор ваніль
- 1 і 1/2 стакани пшеничного борошна
- 3 ложки картопляного борошна
- 3 ложки масла
- 5 ложок молока
- 2 ч ложки порошку до печива
- 1стакан порічок
на безе
- 3 білки
- щіпка солі
- 2 ложки соку з лимона
- 1 стакан цукру

Жовтки розтерти з цукром і ванілю. Поступово досипати обидва види борошна, вимішаного з порошком до печива. Долити розтоплене і остуджене масло. На кінці долити молоко і ще раз вимішати. Тісто викласти до форми, що посипаною мукою. Вкласти до нагрітої духовки до 180Ц і пекти 15хв
Охолоджені білки вимішати з соком з лимона і сіллю, збивати на піну, поступово всипати 0.5 ст цукору.
Порічки пропустити через мясорубку з 0.5 ст цукру.
Тісто вийняти з духовки, розмазати по ньому порічкову масу,викласти поверх збиті білки.. Знову вставити до духовки і пекти ще близько 20 хвилин аж безе зарум'яніє. В мене тривало ще 30 хвилин.
 

Детальніше  Неділя | 15:13 |  Коментарів: (0)

Рулет з червоною рибою і шпінатом

5 яєць
250 гр.шпіната
сіль,
перець
250 гр.сирной пасти(типу плавленого сирка)
200-300гр.нарізки копченої червоної риби

Яйце збити,
додати помелений шпинат і добре перемішати.
Суміш вилити на деко(35см* 40 см), застелене папером для випічки і випікаємо омлет.
Випікати при температурі 175 З 10-15 хвилин.
Готовий омлет злегка остудити,
змастити сирною пастою і зверху рівномірно викласти рибу.
Тепер скрутити все в рулет і щільно загорнути у фольгу.
Рулетік ставимо на 8-10 год у холодильник
Ріжимо наш рулетик товщиною як палець і смачна закуска до столу готова

Детальніше  Неділя | 15:12 |  Коментарів: (0)

Фарширована картопелька

 
Пропорціїї у довільній формі.
Картоплю почистити,помити,зробити у ній ямки з допомогою ложечки.Начинити начинкою.Скласти у форму для запікання.Зверху посипати солю,перцем(приправи),нарізати цибулі,моркви.Влити сметани,накрити фольгою і запікати 1 год.
Начинка:мясо курки розмолоти добавити обсмажені з цибулею гриби і приправлені перцем і сілю.
Готову страву посипати зеленю.

Детальніше  Неділя | 15:10 |  Коментарів: (0)

Кокосово-чорничний сирник!

 
 
На корж
200г пісочного печеня
50г масла
1 яйце
Кокосова маса
400г дом.сиру
1 ст кокосової стружки
1 яйце
0.5 ст сметани
0.5ст цукру
2 ст л крохмалю
1 ч л розпушувача
Цедра лимона,1 ст л соку лимона
Ягідна маса
1.5 ст ягід чорниці,1 ст цукру
2 яйця,1 пачка пудингу,1 ст л крохмалю,50 гр масла
Помадка
100гр жирної сметани,80гр молочного шоколаду
Для коржа:все змолоти(вийде як тісто) і розложити на дно форми і у холодильник
Кокосова маса:Сир збити з цукром ,сметаною і яйцем.Добавити стружку,крохмаль і розпушувач.Добре розмішати.В кінці всипати цедру лимона і сік лимона.
Ягідна маса:чорниці змолоти у блендарі з цукром,добавити яйця,масло і добре все збити.До цієї маси додати пудинг з крохмалем і добре вимішати.
На охолоджений корж виливаємо кокосову масу,вирівнюємо.Далі ягідну масу(вона рідка!) і печемо 50-60 хв при 160г.Дати повністю остинути і тоді залити помадкою.
Помадка:сметану розігріти і всипати поломаний шоколад.Мішати до повного розтоплення шоколаду.Змастити торт і в холодильник.СМАЧНОГО!!!!

Детальніше  Неділя | 15:07 |  Коментарів: (0)
Субота, 22/01/2022, 09:06
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1963]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2022