В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 389 390 391 392 393 ... 412 413 »

Пампушки з домашнього сиру з начинкою

Сьогодні поділюся простим рецептом сирних пампушків.Думаю що кожна господиня вміє їх робити.Але до мене заходять не тільки досвітчені кухарки а й молоді тільно спечені молодички.І ось цей рецепт для тих,хто тільки вчиться готувати.
 
 

Треба:
•450 гр сиру
•3 яйця
•7-8 ст.л. цукру
•Сік одного лимону і цедра з нього
•сіль
•1 ч.л. соди(гашена)
•1стак звичайного борошна+1 стак кукурудзяного борошна
•Цукрова пудра для посипки
•рослинна олія для фритюру
Для начинки-заморожені ягоди

З'єднуємо всі продукти для пампушок в некруте, липке тісто.
У великій, широкої каструлю нагріваємо масло на невеликому вогні.
Мокрими руками формуємо невеличкі кульки, розміром з волоський оріх.В серединку я клала заморожені ягоди смородини, але це за бажанням.Можна як начинку використовувати горішки,вареня,вишню і т.д.
Невеликими порціями обсмажуємо м'ячики - 1-2хв .Олія має повностю покривати їх
Обсмажені пампушки викладаємо на паперову серветку, щоб забрати зайвий жир
За бажанням посипати цукровою пудрою.
З тієї кількості вийшло 40 шт.


Детальніше  Понеділок | 17:41 |  Коментарів: (0)

Салат «Олівія»

Продукти у довільній проропціїї.
Одну середню головку цвітної капусти відварити у підсоленій воді.Також зварити моркву та яйця.
Нарізати кубіками моркву,яйця,кислий огірок та шинку.Додати нарізану зелену цибулю,суцвіття цвітної капусти,нарізані колечками чорні маслини.Заправити все майонезом.
Лише тоді коли я попробувала цей салат я зрозуміла його назву.Смак чимось нагадує смак салату «Олівє»,але зі змінами.Замість картоплі-цв.капуста,а замість горошку- маслини.
 

Детальніше  Понеділок | 17:38 |  Коментарів: (0)

Шоколадний чізкейк або сирник по англійськи

Для коржа:

2 ст. меленого шоколадного печива
100 г розтопленого вершкового масла
3ст л кокосової стружки

Для начинки:

700 кг кремового сиру 1 ст цукру
120 г плиткового шоколаду
1 пакетик шоколадного пудингу
2ст л какао
Ванільний цукор
3 яйця
0.5ст жирних вершків або сметани
0.5ст цукру

На крем
Я використала 1 стакан жирних вершків з 3ст л цукру і 10гр желатину(розведеного завчасно і охолодженого).А також розтоплену і охолоджену 0.5 плитки молочного шоколаду.
Малина для прикраси.
Для розємної формочки 23 см.

Роз'ємну формочку змастити розтопленим маслом.Викласти мелене у блендері шоколадне печиво,стружку і змішати все з розтопленим маслом. Гарненько все перемішати і потім притиснути гарненько долонькою або дном стакана.Поставіти в нагріту 180С духовку на 10 хв.

Тепер швидко приготуємо начинку.

Для цього спочатку розітремо у блендері до кремового стану сир. Потім змішаємо його з цукром і ваніллю на великих оборотах.
Зменшимо швидкість до середньої і додамо пудинг,какао,вершки.Тепер переключимо швидкість на малу і додамо яйця (по одному), добре перемішуючи після кожного.
Всипати поломаний шоколад і добре розмішати. Вийняти формочку з основою чізкейк з духовки і влити приготовану начинку і поставити в духовку 160С. Вимкнути духовку і залишити чізкейк в ній охолоджуватися на 1 годину. Потім вийняти з духовки, дати добре охолонути, провести тонким ножиком по краях, затягнути харчовою плівкою і поставити на 6-8 годин у холодильник.
Остиглий чізкейк вийняти, звільнити від формочки і викласти крем.

Ось так виглядає чізкейк спечений і охолонувший…

Детальніше  Понеділок | 17:37 |  Коментарів: (0)

Пельмені з мясом і підберезниками у горшочку

На 4 горщика об'ємом по 0,5 л. --
Заморожені пельмені з м'ясом
2 середні цибулини
250-300 гр. підберезовиків (або інших грибів)
сіль
перець чорний
***
кип'ячена вода
1-1,5 стол. ложки курячого бульйону
4 маленьких лаврових листочка (або 2 великих)
сіль
перець чорний
кріп

Цибулю порізати півкільцями і підсмажити.
Додати до цибулі гриби і підсмажити разом з цибулею.Посолити і поперчити.У каструлі закип'ятити воду.
Додати курячий або м'ясний бульон.Посолити і поперчити.
У горщики викладати спочатку цибулю з грибами.
Потім заморожені пельмені.
А можна перекладати шарами - цибуля з грибами - пельмені - цибулю з грибами - і знову пельмені.
Але заповнювати горщики треба не щільно, не до кінця, а залишаючи трохи вільного місця.Лаврові листочки розкласти по одному в кожен горщик.
Якщо листочки великі, то поламати їх навпіл.Підготовленим бульйоном наповнити горщики, але заповнювати на весь об'єм горщика, а так, щоб тільки покрити пельмені.

Посипати пельмені кропом.І поставити у гарячу духовку на 20-25хв.
Смачно,не передати!!!

Детальніше  Понеділок | 17:35 |  Коментарів: (0)

Струдель з ізюмом

Сьогодні на сайті "Хорошая кухня"знайшла рецепт одного тіста.Мені закортіло його попробувати.От ділюся з вами рецептом

Листкове "Ледаче" тісто.
Розчинити 1/2 ч.лож.сух.дрожжей 1ст.теплого молока, додати 1яйцо і чуть солі.Замісити некруте тісто, поділити на 2 частини.
Масло 150гр.подготовити так щоб було розмященим..Тісто розкатати прямокутником не тонко і промазати добре маслом, скрутити трубочкою, а трубочку загорнути в спіралю щільно обмотати плівкою і в холод, мінімум на 1год,максимум 3-4год.Після охолоджування розкатати тісто і готувати.
Але не місити тісто!
 
Для начинки я використала дом.сир.
300гр хорошого сиру змішала з 3ст л цукру, 1 яйцем і пачкою вершкового пудингу.
Додала 50гр масла 2ст л молока.Добре вимішала.В кінці додала 200гр ізюму.
Мої коментаріїї.Я в захваті!!!Тісто хороше,слухняне і не треба підсипати мукою стіл.Начинка у рулеті так пропікається що сирний смак не відчувається,зато випічка м’яка.Можна і яблучну і сливову зробити начинку.
З порції цього тіста у мене получилось три штруделя.

Детальніше  Понеділок | 17:32 |  Коментарів: (0)
Вівторок, 23/04/2024, 12:59
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024