В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 390 391 392 393 »

Котлети у картопляній шубі

 
На 12 шт:600гр фаршу
1 яйце
1 маленька суха булочка
Сіль,перець,2 цибулини,4 великих картоплі,2 ст л мелених сухарів,
1 головка часнику

До фаршу додати терту 1 цибулю,часник,сіль,перець,вимочену у молоці булочку,яйце,можна зелень і приготувати масу на котлети.
4 сирих картоплини тремо на дрібній терці(як на деруни)додаємо 2 ст л сухарів,1 терту цибулю,сіль,перець і добре вимішуємо.
Сформовані сирі котлети вимазуємо у картопляній суміші і жаримо на добре розігрітій пательні з обох сторін до готовності.
 
 
 

Детальніше  Неділя | 14:01 |  Коментарів: (0)

Пікантний помідоровий супчик

Потрібно:1кг помідорів,1 цибулина,3зубчика часнику,1 болгарський перець,1 морквину,250мл мясного бульону,4-5ст л оливкової олії,150гр рису,сіль,перець,зелень,спеціїї до смаку

Помідори залити кипятком і зняти з них шкірочку.Мякоть змолоти у блендарі.Цибулю дрібно нарізати піджарити.Часник порізати дрібно,перець соломкою,моркву на терку.Коли цибуля буде майже піджарена до неї добавити часник,перець і моркву.
до протертих помідорів долити бульон,додати піджарені овочі,рис,посолити.поперчити і варити 30хв.за 1-2хв до готовності заправити спеціями і зеленю.До супа добре подати грінки з чорного хліба намазані часником.

Мої коментарії.Я варила суп без рису.А готовий суп весь пропустила через блендер і у мене вийшов суп-пюре.

Детальніше  Неділя | 13:57 |  Коментарів: (0)

Мясо запечене у вині

Нам треба гарний кусок свинячої
шинки
1 голівка часнику + кілька додаткових зубчиків
близько 3-4 ложки солі
сушеної травички (майоран, чебрець, орегано, і т.д.)

Сиру шинку я мию, осушую паперовими рушниками, зрізаю всі лишні оболонки і зайвий жир.
Почистити голівку часнику, і дуже дробно посікти. До часнику добавляю сіль,трави і розтираю широким ножем, так би отримати гладку кашку.
Додаткові зубки часнику, ріжу на скибочки. У м'ясі я надрізую ножем невеликі отвори і вкладаю в нього по скибочці часнику. Соляно– часниковою кашкою натираю м'ясо з усіх боків. Кладу до посудини прикриваю продовольчою плівкою і до холодильника на всю ніч (або принаймні на 5-6 годин).
Наступного дня туди ж вливаю червоне вино (ідеально було б якби вино закрило все м'ясо, але зазвичай одна пляшка виявляється дуже мало) і знову прикриваю і вставляю до холодильника. Цього разу на 2-3 дні. Час від часу під час маринування я перевертаю м'ясо на другу сторону.
Виймаю з холодильника на1-2 години перед тим як ставити до духовки.
Розігріваю духовку до 180.C. М'ясо печу зануреним у винному маринаді. В процесі печіння знову я обертаю м'ясо. На декілька хвилин перед вимиканням духовки зливаю маринад,обмащую кетчупом(хоча того можна і не робити) після чого ще я допікаю м'ясо.У мене це триває 2-2.5год.
А вино, що зливається, можна використати як соус

Детальніше  Неділя | 13:29 |  Коментарів: (0)

Овочі з телятиною у горшочку.

Можу вам сказати що це надзвичайно корисне і смачне блюдо.Зараз надворі літо,овочів багато і саме тому у мене на столі кожний день овочі.Хочу поділитися рецептом приготування цієї страви.

Нам потрібно 0.5кг телятини(це на 6 горшочків),сметана та
овочі:картопля,помідори,кабачок,морква,цибуля,болгарський перець.
На дно горшочка наливаємо трохи вершкового масла,далі ріжимо картоплю кубіками,цибулю,моркву теж нарізаємо кубіками.Телятину нарізаємо тоненькою соломкою і складаємо поверх моркви.Далі кабачки,перець і помідори(з помідорів зняти шкірку).Посолити,приправити перцем,лавровим листом,можна додати 2ст л сметани і ставимо у гарячу духовку на 1.5години.Готову страву посипаємо зеленю і додаємо дрібно нарізаний часник
 
 
 

Детальніше  Неділя | 13:26 |  Коментарів: (0)

Печінковий паштет

Складники:0.5кг печінки(у мене куряча)
300-400гр шпондеру(частина сала з мясними прослойками)
1 курячу грудку або 200гр свинного мяса(можна любого)
2 великих цибулини,1 суха булочка
2 варених яйця,2 сирих яйця,сіль.перець,приправи
Цибулю ріжимо великими кусками і жаримо на олії.коли цибуля змінить колір додаємо до неї печінку.все обсмажуємо 5-8хв
 
 
 
 
 
 
Далі мелемо на мясорубці печінку,шпондер,варені яйця,булочку(попередньо замочити у молоці або воді,щоб змякла),два рази.До маси додаємо сирі яйця,приправи і добре вимішуємо.Викладаємо масу у застелену пергаметром бумагу і печемо до готовності(по краях буде золотистий)
 


Детальніше  Неділя | 13:24 |  Коментарів: (0)
Субота, 22/01/2022, 08:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1963]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2022