В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 394 395 396 397 398 ... 405 406 »

Вечеря у банці

 
500гр мяса свинини трохи протушити з цибулею і морквою.Картоплю порізати на кубіки і чергуючи з мясом скласти у трилітрову банку,при тому незабути посолити і перчити.Додати спецій,часнику,зелені(хто що любить).Горлишко закрити фольгою.І не використовуючи ні грама води(!!!)ставимо у холодну духовку ,включаємо на 160-170гр духовку і забуваємо про банку на 3год.Через 3год маємо ароматне ситне,у власному соку блюдо!
 
 


 

Детальніше  Неділя | 18:00 |  Коментарів: (2)

Сирник "АСОЛЬ"

 
На корж:2ст муки,1ст л розпушувача,1 яйце,1пачка майонезу(1стакан),0.5ст цукру
Сирна маса:700гр сиру,1ст цукру,2ст л жирної сметани.4 жовтка,1 пачка кісілю(любого)
0.5л ягід(у мене ожина)
Білкова маса:4 білки+0.5 ст цукру
 
Замісити тісто на корж і мокрими руками розкласти тісто на дно форми.
Сир вимішати з яйцями,сметаною,цукром і в кінці всипати кісіль.
Поверх тіста викладаємо частину сирної маси,добре посипаємо ягодами і викладаємо решта сирної маси.Зверху знову ягоди.Поставити у розігріту духовку і пекти майже до готовності.За 15 хв до готовності на сир дати збити білки,розрівняти і пекти ще 15-20хв,до золотистого.
Не витягати відразу а дати добре охолонути.
Надзвичайно ніжний сирник!
Сьогодні на другий день,сирник ще смачніший,а от тісто затвердло(мені це не сподобалось!)Тому моя порада на нижній корж використайте якийсь інший рецепт для коржа,цей не годиться бо корж твердне!!!
 

Детальніше  Неділя | 17:58 |  Коментарів: (0)

Кекс на згущеному молоцi

1 баночка згущеного молока(вареного)
2яйця
1 стакан муки(з чубком)
1ч л розпушувача
курага,ізюм

Всі продукти змішати,гарно вимішати,додати по бажанню курагу і ізюм(можна й чорнослив).Вилити у застелену бумагою форму і пекти 20-25хв при 160гр.
Надзвичайно швидко і смачно.Це рецепт для тих,до кого несподіванно прийшли гості.До чаю,до кави те що треба.Спробуйте!!!!


 

Детальніше  Неділя | 17:56 |  Коментарів: (0)

Гусарики

 
Рецепт знайшла на одному з російських сайтів,назву не стала міняти бо дуже гарно вписується до цієї страви.
Нам потрібно:
упаковка вірменського лаваша
500гр фаршу мясного
2 яйця
сіль,перець,2цибулини,1 велика морква,часник
0.5ст сметани,2ст л томатного соусу

Лаваш розвертаємо і намазуємо підготовленим фаршом(тобто до фаршу додати дрібно нарізану 1цибулю,часник,сіль,перець,можна приправи).Скручуємо рулетом і нарізаємо на маленькі рулетики.
Окремо підсмажуємо 1 цибулю з морквою і видкадаємо цю суміш на дно кастрюлі
 
 
Зверху викладаємо малі рулетики і заливаємо все сметаною вимішеною з томатною пастою.Посипаємо приправами до смаку і ставимо тушитися на 15-20 хв.В процесі можна раз помішати щоб не пригоріло.Можна підливати ще чуть води.
 
 

Детальніше  Неділя | 17:55 |  Коментарів: (0)

Торт "ОТЕЛЛО"

 
Тісто:
3 яйця
2 ст. цукру
1 ст. какао
5 ст. л. разтопл. слив. масла (100гр)
1/2 літра кефіру
3 ст. муки
1 ч.л. погаш. сода

Крем:
400 гр. слив. масла
1 б. згущеного молока
На прикраси:
маршмелооу,пудра, харчові фарбники

Яйця збити з цукром, всипати какао, перемішати без грудок, влити разтоп.масло, кефір. Все ретельно перемішати. Додати муку і пог. соду. Тісто має бути у вигляді густої сметани.
Коржі випікати на розігрітій змащеній олією сковороді на маленькому вогні, закривши кришку 4-5 хв.
Готовий корж (верхня частина) не повинен липнути до пальця. На 28 см. сковородку ~ 4 ст. лож. тіста. Тісто розповсюдити по сковороді як на млинці, можна трохи розрівняти ложкою. Виходить ~ 6-7 коржів.

Крем:
Масло кімн. темпер. збити, додати згущене молоко і перемішати до однорідної маси.
Перекласти коржі з кремом і в холодильник на 1 годину. Після охолоджування прикрасити.

Детальніше  Неділя | 17:52 |  Коментарів: (0)
Вівторок, 07/02/2023, 04:51
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2028]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2023