2 яйця
10ст л цукру
сік і цедра з одного лимону
10ст л молока
10ст л муки(з чубком)
7 ст л олії
1ст л розпушувача
2 великих груші
1 грушева галаретка
10ст л цукру
сік і цедра з одного лимону
10ст л молока
10ст л муки(з чубком)
7 ст л олії
1ст л розпушувача
2 великих груші
1 грушева галаретка

Яйця збити з цукром,додати сік і цедру лимона,влити олію і молоко.Добре ще раз збити.І дуже повільно ввести муку з розпушувачем.Легко не довго розмішати.
Форму змастити або краще застелити папером.На верх тіста поскладати дольками грушу.Пекти до золотистого і остудити.
Там де є впадини від груші залити галареткою.Коли добре підстине то весь пиріг залити рештою галаретки.Остудити.
Рецепт взятий з польського сайту raspberries
Форму змастити або краще застелити папером.На верх тіста поскладати дольками грушу.Пекти до золотистого і остудити.
Там де є впадини від груші залити галареткою.Коли добре підстине то весь пиріг залити рештою галаретки.Остудити.
Рецепт взятий з польського сайту raspberries