Бисквіт:2 яйця
1пачка кіселю з дині(сухий концентрат2ст л муки,1 ст л розпушувача
на крем:
3желе(галаретки з дині)
100гр печива зі жовтим желе(у мене з червоним бо не знайшла)
1стак жирних вершків
0.5ст цукр.пудри
кусочки дині,шоколад білий,чорний для оздоблення
Білки збити на тугу піну,додати по одному жовтки і продовжувати збивати.Всипати кісіль,муку з розпушувачем і легко вимішати.Вилити у застелену форму і пекти 20 хв до золотистого.Остудити.Розрізати на два коржа.
Розвести три галаретки і всі в окремих посудинах.Вершки збити з пудрою до твердих піків.Влити охолоджене одне желе і кусочки дині.Гарно вимішати і половину влити поверх одного коржа бисквіта(у формі!)Далі по формі викладаємо печиво щоб закрити все дно і знову заливаємо другою частиною крему з вершків.Ставимо у морозилку на 15хв щоб добре застило.
Друге желе вимішати з нарізаними кусочками дині і поставити застигати в холод.
Після охолодження у холодильнику виймаємо форму з бисквітом і вершками і заливаємо третє раніше приготовлене желе та знову на холод.На застивші вже шари желе викладаємо пропитаний другий корж (я пропитувала йогуртом,але можна любим сиропом)
Зверху нарізаємо кубіками друге желе з динею що застигало в холодильнику і оздоблюємо все чорним та білим шоколадом.
1пачка кіселю з дині(сухий концентрат2ст л муки,1 ст л розпушувача
на крем:
3желе(галаретки з дині)
100гр печива зі жовтим желе(у мене з червоним бо не знайшла)
1стак жирних вершків
0.5ст цукр.пудри
кусочки дині,шоколад білий,чорний для оздоблення
Білки збити на тугу піну,додати по одному жовтки і продовжувати збивати.Всипати кісіль,муку з розпушувачем і легко вимішати.Вилити у застелену форму і пекти 20 хв до золотистого.Остудити.Розрізати на два коржа.
Розвести три галаретки і всі в окремих посудинах.Вершки збити з пудрою до твердих піків.Влити охолоджене одне желе і кусочки дині.Гарно вимішати і половину влити поверх одного коржа бисквіта(у формі!)Далі по формі викладаємо печиво щоб закрити все дно і знову заливаємо другою частиною крему з вершків.Ставимо у морозилку на 15хв щоб добре застило.
Друге желе вимішати з нарізаними кусочками дині і поставити застигати в холод.
Після охолодження у холодильнику виймаємо форму з бисквітом і вершками і заливаємо третє раніше приготовлене желе та знову на холод.На застивші вже шари желе викладаємо пропитаний другий корж (я пропитувала йогуртом,але можна любим сиропом)
Зверху нарізаємо кубіками друге желе з динею що застигало в холодильнику і оздоблюємо все чорним та білим шоколадом.
