В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 396 397 398 399 400 ... 411 412 »

Вершковий торт з динею

Бисквіт:2 яйця
1пачка кіселю з дині(сухий концентрат2ст л муки,1 ст л розпушувача
на крем:
3желе(галаретки з дині)
100гр печива зі жовтим желе(у мене з червоним бо не знайшла)
1стак жирних вершків
0.5ст цукр.пудри
кусочки дині,шоколад білий,чорний для оздоблення

Білки збити на тугу піну,додати по одному жовтки і продовжувати збивати.Всипати кісіль,муку з розпушувачем і легко вимішати.Вилити у застелену форму і пекти 20 хв до золотистого.Остудити.Розрізати на два коржа.
Розвести три галаретки і всі в окремих посудинах.Вершки збити з пудрою до твердих піків.Влити охолоджене одне желе і кусочки дині.Гарно вимішати і половину влити поверх одного коржа бисквіта(у формі!)Далі по формі викладаємо печиво щоб закрити все дно і знову заливаємо другою частиною крему з вершків.Ставимо у морозилку на 15хв щоб добре застило.
Друге желе вимішати з нарізаними кусочками дині і поставити застигати в холод.
Після охолодження у холодильнику виймаємо форму з бисквітом і вершками і заливаємо третє раніше приготовлене желе та знову на холод.На застивші вже шари желе викладаємо пропитаний другий корж (я пропитувала йогуртом,але можна любим сиропом)
Зверху нарізаємо кубіками друге желе з динею що застигало в холодильнику і оздоблюємо все чорним та білим шоколадом.

Детальніше  Понеділок | 10:14 |  Коментарів: (0)

Картопляні зрази з твердим сиром

 
 
Картопляне пюре,твердий сир нарізаний брусочками
кляр з яйця і муки,сіль,перець до смаку
 
Зварити картоплю і зробити пюре без рідини.Дати трішки остигнути.З пюре робимо котлетки.У серединку кладемо шматочок сиру.
Яйця збити.додати трохи муки і знову збити(має бути як густа сметана)
Обкатуляти котлетки в цій суміші і жарити на сильно розігрітій оліїї до золотистого кольору.
Подавати можна з підливою або із сметаною


Детальніше  Понеділок | 10:12 |  Коментарів: (0)

Банановий корж з тоффі та горіхами

Цей рецепт як і багато інших я взяла з польського сайту.Дуже задоволена польською випічкою,бо всі пляцки неодмінно виходять смачними і завжди все гарно печеться.
Отже потрібно:
2стак муки
3|4стак цукру
1ст л розпушувача
6 ст л розтопленого масла
1стак йогурту(кефіру)
2 яйця
3 банана
любі наповнювачі-може бути мак,кокос,горіхи,ізюм...
150гр цукерок тоффі(у нас на Україні є такі фірми "Рошен"
2ст л какао

змішати сухі інградієнти(крім какао)мука,мак,розпушувач,цукор в окремій мисці.Банани розімнути виделкою ,масло розтопити.Яйця збити легко і змішати з йогуртом.Вимішати мокрі компоненти з бананами.Змішати сухі і масляні інградієнти і лопаткою розмішати,але не довго!!!
Тісто важке,перемішується важко.Розділити тісто на двоє.Одну частину викласти у застелену форму,а до другої частини додати 2ст л какао і 2ст л кефіру.Добре вимішати.
На першу частину тіста сипемо нарізані довільно горіхи і половинки цукерок "тоффі"
 
 
Мої коментаріїї.Надзвичайно приємний смак!!!Цукерки топляться у тісті і коли смакуєш то вони ніби зволожують випічку.Не забита,волога,солотка і смачна.Рекомендую!!!

Детальніше  Понеділок | 10:09 |  Коментарів: (0)

Моя аджіка

 
3 кг болг.перцю
200гр часнику
5шт гіркого перцю
600гр томатної пасти
100гр солі
300мл оцету
0.5 літри цукру
200мл олії
Все перекрутити на мясорубці і варити одну годину.Через годину долити олію і варити ще 10-15хв.Як остине переложити в стерелізовані банки.
Смакує з мяском!!!

Детальніше  Понеділок | 10:08 |  Коментарів: (0)

Пляцок "ягідний смак"

 
Для тіста:
2 стакана муки з розпушувачем
130 г розм'якшеного вершкового масла
1/2 стакана цукру
1 пакетик ванільного цукру
3 яєчних жовтка
Для начинки:
1 стакан смородини або порічок
3 білки
2/3 стакана цукру
1 упаковка ягідного пудингу
Крем
150гр масла,12банки згущеного молока
Посипка:мелені грецькі оріхи,шоколад,крошка з печива

Духовку розігріти до середньої температури (180 градусів)
Змішати в мисці муку, вершкове масло або маргарин, цукор і ванільний цукор. При помішуванні додавати жовтки і перемішувати до здобуття однорідного тіста з гладкою поверхнею.

Тісто викласти у форму.На тісто посипати ягоди.(якщо любите дуже солотке то ягоди можна присипати цукром)
Білки збити міксером на великій швидкості. Поступово, не припиняючись збивати, всипати цукор. Збити в стійку міцну піну, а потім додати порошок пудингу.Викласти білки поверх ягід і поставити у духовку. Відправити до духовки і пекти 30 хвилин або до зарум'янювання тіста.
Готуємо крем.Збити масло зі згущеним молоком.На охолоджений корж викласти крем а зверху посипати посипкою.
Посипка:змішані мелені горіхи з крошкою з пісочного печива і тертий шоколад.

Детальніше  Понеділок | 10:06 |  Коментарів: (0)
Неділя, 10/12/2023, 17:46
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Грудень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2060]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2023