Нам потрібно:500гр пецериць,1 велика куряча грудка,2 цибулини,1 ст сметани,150 гр твердого сиру,булочки,сіль,перець,приправа до смаку Порізати дрібно цибулю і трохи обсмажити на вершковому маслі,додати порізане куряче філе і все разом жарити до золотистого кольору Печериці нарізати пластинками і теж обсмажити на маслі до повного випаровування води(соку з них) Далі все змішати пецериці з цибулею і мясом добавити сметани і все добре протушити.Заправити перцем,сілю і приправами. Підготувати булочки:вибрати серединку а залишити стінки булочки.Начиняємо булочки жулєном і добре посипаємо тертим сиром. Тепер у духовку на 15-20хв
Ось наш жулєн готовий.Дуже гарно смакує з червоним вином
Нам потрібно:4 галаретки різних кольорів,100гр дом сиру(мякого),1 стак сметани,1 йогурт 150гр,ягоди різні або фрукти(що кому довподоби) Приготуємо в різних тарілках галаретки і хай остигають.Води треба взяти менше на половину,ніж зазначено в інструкціїї до приготування. в одну з галареток додаємо сир і добре вимішуємо,в іншу сметану і ягоди,в третю-йогурт і теж розмішати.І так як підскаже фантазія. Ставимо в холодильник застигати почергово кожний шар.
На один горшочок:4ст л гречки,лавровий лист,1 морквина,1 цибуля,150гр печериць.1ч л солі,400гр води,перець,приправи до смаку,50гр масла,1ст л сметани. У горшочок засипати гречку,порізати моркву,цибулину,додати підсмажені попередньо гриби.Залити водою і додати решта необхідних інградієнтів. Поставити у холодну духовку,розігріти до 180 г і тушити до готовності(50-60хв) Подавати можна зі сметаною
150г гіркого(60-70%) шоколаду 200 г сливочного масла 4 великих яйця 1ст цукру 3/4 ст(105 г) муки 3 ст.ложки(без верха) какао 1/2 ст.(120 мл) пива Розтопити шоколад з маслом В миску міксера покласти яйця і цукор.Збивати 5 хвилин. Понизити швидкість роботи міксера і додати шоколадну суміш.Перемішати. Змішати муку і какао і добавляєм цю суміш до яїчно- шоколадної, перемішуємо до однорідного стану Додаємо пиво і перемішуємо. Виливаємо масу у форму і ставимо випікатися в заздалегідь нагріту духовку.Час випічки може бути від 25 до 35 хвилин...Все залежить від вашої духовки(у мене 30 хв),паличка повинна вийти з середини не мокра,а з налиплими вологими крихтами. Вийняти з духовки, дати повністю остинути, нарізувати на шматочки..Можна зверху присипати пудрою, але я прикрасила растопленим шоколадом, горішками і цукатами.
На корж:150г маргарини,0.5ст цукру,1 яйце,2 стак муки,1 пачка порошку до печива Сирна маса:800гр хорошого сиру,1 скл цукру.4 яйця,0.5 ст сметани,2 ст л муки,1 ст л розпушувача,2 ст л какао,1 пачка шоколадного пудингу,0.5 л вишень без косточок на помадку:1 плитка чорного шоколаду,2 ст л сметани
Маргарин посікти ножем з мукою і порошком,додати цукор,яйце і замісити тісто.Розкласти його по формі,зверху потерти трохи шоколаду і все поставити в холодильник. Готуємо сирну масу:сир вимішати з цукром,яйцями і сметаною до однорідної маси.Всипати муку з розпушувачем,какао,і пудинг.Це все добре розбити з допомогою міксера. У охолоджену форму з тістом, виливаємо сирну масу,а зверху розкладаємо вишні.Печемо при 180 г близько 1,10хв.Охолоджуємо в духовці.На охолоджений сирник поливаємо помадку(сметана вимішена з розтопленим шоколадом).Вживати бажано охолодженим