В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 398 399 400 401 402 ... 412 413 »

Проста запіканка

Сир 500гр
манка 4ст л
сметана 150гр
яйця 2шт
цукор 4ст л
масло вершкове 50гр
цедра лимона або ваніль(для запаху)
 
Добре вимішати всі продукти,можна навіть збити міксером до гарної однорідної маси.Форму добре змазати маслом,а решта масла дрібними кусочками порізати по дні форми.Поставити у добре розігріту духовку і пекти десь 30хв.Запіканка може сильно осісти але я відразу не виймаю з духовки а даю можливість їй там трохи охолонути.
Подавати можна зі сметаною або з йогуртом.
 

Детальніше  Понеділок | 09:56 |  Коментарів: (0)

Десерт "Літній"

 
Диню нарізати кубіками і помістити в креманку.Розвести лимонну галаретку і залити нею диню.Поставити у холодильник для застигання.
Вершки збити з цукром до утворення твердих піків і гарно викласти поверх застиглої галаретки з динею.
Полити зверху чорничним сиропом(чорниця+цукор)і оздобити ягодами чорниці і пластинками дині.
На одну галаретку у мене вийшло три креманки з динею.


Детальніше  Понеділок | 09:54 |  Коментарів: (0)

Салат з баклажанів

Баклажан порізати кубіками і посолити,дати можливість зійти горечі.
Помідор,цибулю нарізаємо кубіками.Баклажани обжарюємо на пательні у невеликій кількості оліїї до золотистого.Дати остинути.Змішуємо помідори,цибулю з баклажанами.Додаємо багато зелені і трохи часнику.Заправляємо все майонезом.

Детальніше  Понеділок | 09:53 |  Коментарів: (0)

Суп з лисичок

Потрібно
1літрова банка грибів лисичок на 3 літри курячого бульону

5-6 картоплин,1 морква,1 цибуля,зелень.приправи
1 велике куряче філе

Гриби помити з допомогою щіточки і обварити 2хв у воді.Злити воду і добре промити.
У кипячений курячий бульон всипати порізану кубіками картоплю,моркву,цибулю і цілі гриби.Все варити майже до готовності.За 5хв до готовності додати дрібно нарізане куряче філе і приправи.
Додати зелень,перець і виключити суп.
До супу добре подати грінки зі розплавленим сиром.
 
Мої коментаріїї.Цибулю можна зажарити і додати до бульону.Але у мене не люблять зажарки,тому я проварену цибулю розмелюю на блендарі і потім додаю у суп.

Детальніше  Неділя | 22:51 |  Коментарів: (0)

Грушево-ванільний торт

На бисквіт:2 яйця,1\3стак цукру
50гр борошна
20гр крохмалю,1 пачка ваніліну
На грушевий мус:1кг груш,1\4стак цукру
1 лимонна галаретка
На крем:0.5л вершків 33%жирності,0.5стак цукру,1 ст л желатину,кілька капель екстракту ванілі.
На пропитку-100мл лікеру,для прикраси-50гр шоколаду
З даних продуктів на тісто спекти бисквіт.Для того відділити білки від жовтків.Білки збити на тугу піну,додати цукру і далі збивати.Потім додавати по одному жовтку і збивати.Муку вимішати з крохмалем і ваніліном і всипати у яєчну суміш.Легко і акуратно розмішати і одному напрямку.Викласти тісто у застелену форму і пекти 25 хв.
Остудити і лише потім пропитати лікером.
Для мусу груші очистити і потерти на терці.Змішати з цукром і проварити до готовності.(у мене зайняло 15хв)
Окремо розвести галаретку у дуже малій кількості води і влити до груш.Остудити до такого стану,коли мус почне трохи тужавіти,застивати.
Вилити мус на пропитаний бисквіт і поставити в холод для повного застивання.
Вершки збити з цукром до твердих піків і влити розведений желатин і 50гр води,екстрат ванілі.Ще раз добре все розмішати і викласти на охолодженний мус.
Поставити в холод на 4-5 год.
Прикрасити розтопленим шоколадом
 

Детальніше  Неділя | 18:21 |  Коментарів: (0)
П`ятниця, 29/03/2024, 05:20
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024