В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 399 400 401 402 403 ... 412 413 »

Пляцок зі сливами

Для тіста:
3 стакана муки з розпушувачем
200 г розм'якшеного вершкового масла
1/2 стакана цукру
2 пакетики ванільного цукру
4 яєчних жовтка
10-12 слив
4 білки
2/3 стакана цукру
1 упаковка вершкового пудингу,кокосова стружка
Духовку розігріти до середньої температури (180 градусів)
Змішати в мисці муку, вершкове масло або маргарин, цукор і ванільний цукор. При помішуванні додавати жовтки і перемішувати до однорідного тіста з гладкою поверхнею
Тісто викласти у форму а зверху поскладати половинки слив
Білки збити міксером на великій швидкості. Поступово, не припиняючись збивати, всипати цукор. Збити в стійку міцну піну, а потім додати порошок пудингу.
Викласти білкову масу рівним шаром поверх слив,а зверху посипати кокосовою стружкою.Відправити до духовки і пекти 40 хвилин або до зарум'янювання тіста.
Мої коментарії.Пляцок вийшов дуже смачним,вологий,але моя помилка в тому що я не дочекалася коли охолоне(дуже вже сильний аромат стояв по всій квартирі)і він трохи розвалився.А те решта що застило-було надзвичайне!!!

Детальніше  Неділя | 18:19 |  Коментарів: (0)

Шоколадно-ванільний бисквіт з грушами

тісто:3яйця,1стак цукру,150мл олії,150мл кефіру,2стак муки,1пакет розпушувача,екстрат ванілі,1ст л какао,1 пакетик шоколаду(гарячий шоколад)1 ст л ванільного рому,3великих груші

Білки збити з цукром на міцну піну,поступово додавати по одному жовтку і продовжувати збивати.Далі влити олію,кефір і вимішувати.Обережно вводимо муку з розпушувачем і вимішуємо лопаткою або на самих менших оборотах міксера,але не довго(!)Ділимо масу на двоє.До однієї додаємо какао,шоколад і добре розмішуємо.До іншої екстат ванілі,1ст л рому.
На дно застеленної форми спочатку виливаємо біле тісто,ложимо на верх кусками половину з кількості груш,далі темне тісто і на верх решта груш.Ставимо у розігріту духовку на 30-40хв.Готовність провіряла сухою зубочисткою.
Готовий бисквіт посипати пудрою
 
 

Детальніше  Неділя | 18:17 |  Коментарів: (0)

Мої запечені баклажани

 
Моя начинка:1 велика цибуля,1болгарський перець,2помідори,200гр фаршу(мішаного),часник,зелень
Підготовити баклажани як у Наталі.Дати остинути.Готуємо начинку.Для того піджарити цибулю.Коли буде готова додати фарш і все добре виделкою розбити і піджарити.Далі даємо нарізаний кубіками болгарський перець,помідори без шкірки і нарізану серединку від баклажанів.Все протушити 10хв.В кінці додати трохи часнику.
Начинити цією масою синенькі і поставити у розігріту духовку на 20хв.Далі посипати тертим сиром і ще потримати у духовці 5хв до розплавлення сиру.Посипати зеленю і подавати.
 

Детальніше  Неділя | 18:14 |  Коментарів: (0)

Фарширований перець

Запарити у 0.5л кипяченої води ,1 стакан рису і поставити хай напухає.Тим часом пожарити 2цибулини,коли буде майже готова золотиста цибуля,додати тертої моркви і все протушити 3хв.
Змішати запарений рис з зажаркою з цибулі,моркви,додати приправи,перець,сіль,зелень,часник і пів кілограма фаршу.Все добре вимішати і начинити тою масою перець.(Перець я попередньо баланшую в кипяченій,підсоленій воді 3хв.)Взяти 3ст л сметани+2 ст л томатної пасти+1 стакан води-все вимішати і залити цією сумішю перець.
Поставити у духовку на малий газ на 1 годину.Смачно і ситно!

Детальніше  Неділя | 18:12 |  Коментарів: (0)

Урочистий корж з яблуками

 
На бісквіт:5 яєць,1скл цукру,0.5стак борошна,0.5стак крохмалю,2ст л порошку до печива
На желе:3 лимонні желе,5-6 яблук,3склянки води,
На крем:0.5л молока,0.5 стак цукру,цедра лимона,2 ложки крохмалю,1 ст л борошна
200гр масла
 
Білки збити з цукром на тверду піну,по одному добавляти жовтки,не перестаючи збивати.
Борошно вимішати з крохмалем і порошком до печива,всипати у яєчну суміш і легко все вимішати.викласти у змащену форму і пекти бісквіт 25 хв при 180гр.
Три желе розчинити у трьох склянках води,до гарячого желе додати терті яблука,все вимішати.Коли почне гуснути,влити на бісквіт.
Крем:Невеличку кількість молока відлити,а решта закип’ятити з цукром.До відлитого молока додати борошно,цедру розмішати і зварити в молоці,як молочний кисіль.Охолодити.Розбити масло в пухку масу і малими порціями добавити заварену муку,добре збити.Крем викласти поверх галаретки і прикрасити шоколадом.
Охолодити в холодильнику 5-6 год,краще на ніч..

Детальніше  Неділя | 18:10 |  Коментарів: (0)
Субота, 20/04/2024, 14:22
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024