В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти наших користувачів
« 1 2 ... 8 9 10 11 »

Салат" Кукурудза"

Сирок плавлений-4 шт
Яйце варене-4 яйця
Кукурудза конс.мелена в блендері-3 ст.л
Майонез
Часник

Сирки,яйце потерти на терці ,добавити часник та майонез.Виробити в виді кукурудзи.Салат оформити консерв.кукурудзою,листочки з зеленої цибулі Дуже гарно на столі.


Детальніше  Середа | 15:27 |  Коментарів: (5)

Армянська слойона гата

Треба:
Слойоне тісто -1 кг

Хориза(або начинка)

Вершк.масло-150 гр
Цукор-2 ст
Ваніль
Мука-1.5 ст

Для хоризи все змішати,має бути суміш суха.

Тісто розкачати квадратом,насипати на тісто хоризу та звернути рулетом.Рулет порізати на шматки,змастити яйцем та випікати в духовці.Смачного


Детальніше  Середа | 11:40 |  Коментарів: (4)

Пудинг по- англійські

Білий хліб ( краще тостовий)-450 гр
Молоко-0.5 л
Яйця-4 шт
Цукор-1 ст( можна менше)
Масло вершк-100 гр
Родзинки
Курага
Ваніль

Хліб без скоринки намазати маслом ,та порізати маленькими шматочками.Яйця збити з цукром ,як на бісквіт,добавити ваніль та молоко,довести до кипіння,весь час мішати,має бути густим,як крем.

Беремо форму ,кладемо пергамент,змашуємо маслом.Виложити 1 шар хліба ,посипати родзинками та курагою.Знову шар хліба і так поки хліб не кінчиться.Заливаємо кремом,хай трохи постоє( хв 15).Форму ставимо в другу форму з водою та ставимо в духовку 160 -50 хв.Готовий пудинг вийняти з форми,та подавати з вареням
Смачного


Детальніше  Вівторок | 20:24 |  Коментарів: (0)

Армянський Мацун

Молоко - 1 л
сметана-200 мг

Молоко закип"ятити.Хай трохи охолоне( пробачте по народному,щоб пальця можна було встромити)Потім даєте сметану,все то розколотити,вилити в слоїк ,не щільно закрити.Слоїк закутати та поставити на 12 годин.У Вас вийде дужа смачна страва.Якщо візьмете домашні молочні вироби ,буде густе.Від магазинної ,трохи рідше.Смак має вершковий з невеличкою кислинкою.Його можна подавати ,як напій і як соус(добавляючи в мацун часник та інше.)Смачного


Детальніше  Вівторок | 15:57 |  Коментарів: (0)

Боровички

Сир твердий-200 гр
Білок-3 шт
Гриби консерв для начинки

Тремо сир на мілкій терці.
Білки взбиваємо на кріпку піну

Дуже обережно білки змішати з сиром

Взяти плесканчик ,положити грибочон ,та зробити кульку.панірувати в муці.

Жарити в олії ,олії має бути так як в мене ,не багато,бо вийдуть не грибки,а кульки.Спочатку росте ніжка,перевертаєте,фомується шляпка.Виймаєт на серветку,хай впитає жир.

Ось і маєте гарну закуску.головне дивитесь ,який сир солений чи ні .вибираєте самі.До пива я беру більше солений.
Смачного


Детальніше  Вівторок | 13:51 |  Коментарів: (6)
1-5 6-10 ... 36-40 41-45 46-50 51-54
Понеділок, 20/11/2017, 12:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1374]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017