В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти наших користувачів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 »

Млинці з плавленого сирка

Тісто:

Молоко-300 мг
Мука-150-170 гр
Яйце-2 шт
Вершк.масло-2 ст.л
Сирок плавлений (такий як Янтарь,в стаканчику)-1 шт
Сода-на кінчику ножа

Начинка

Плавлений сирок(як столовий)-2 шт
Майонез-2 ст.л
Часник

Тісто заколотити,та випікати тоненькі млинці.
Для начинки сирок потерти на крупно,добавити майонез та часник.Смачного


Детальніше  П`ятниця | 14:47 |  Коментарів: (5)

Томлена яловичина

Виходить дуже ніжне мясо,похоже на тушонку.Готується довго,але потім губами можна їсти.

Яловичина-1 кг
Цибуля-2 шт
Вода
Олія(її треба пару ст.ложок)
Сметана -1 ст
Гірчиця-ст.л

Яловичину порізати на шматки ,помістити в горшочки порційні,додати олїю,цибулю порізану мілко ,залити водою ,накрити кришками та поставити в духовку 170* на 2 години.Потім вийняти ,залити сметаною з гірчицею,посолити та знову на 45 хв.в духовку.
Смачного


Детальніше  Четвер | 21:58 |  Коментарів: (2)

Млинці по- аргентинські

Тісто на млинці:

Молоко-250 мг
Яйце-2 шт
Мука-150 гр
Олія-3 ст.л
Лівер-3 ст.л
Цибуля зелена
чілі
сіль

Все змішати,цибулю посікти,чілі за смаком додати.Насмажити тонкі млинці.Начинити гострою мясною начинкою(я начиняла ікрою куриною з потрошків)смачного


Детальніше  Четвер | 11:18 |  Коментарів: (2)

Ікра з куриних потрошків

Курина печінка-500 гр
Курині шлунки-500 гр
Курині сердечка-500 гр
Цибуля-2 шт
Аджика-4-6 ст.л ( по смаку)
Томат паста-1 ст.л
Сіль

Потрошки відварити та змолоти на блендері чи м"ясорубці.Просмажити цибулю( мілко порізану),додати потрошки та смажити.Потім добавити аджику та томат пасту,посолити.смажити ще 5 хв.Смачного


Детальніше  Четвер | 11:13 |  Коментарів: (0)

Млинці з шампанського

Тісто:
Шампаньське-250 мг
Яйце-2 шт
Цукор-1 ст.л
сіль-щіпка
Вершк.масло-2 ст.л
Мука- 150 гр

Кисіль клубничний-2 пакетикапо80 гр( води взяла вдвічі менше).
Клубника-100 гр( морожена)

Терти масло,яйця,цукор ,сіль.Добавити шампаньське та потім муку.Випікати тоненькі млинці.

Зробити кисіль.Має бути густий.Клубнику розморозити та порізати.
Та таріль кладемо млинці,перемазуємо їх киселиком.На останій млинець клубнику та залити рештою киселя.
Дуже ніжний та смачний десерт.Смачного.


Детальніше  Середа | 13:37 |  Коментарів: (4)
П`ятниця, 19/04/2024, 04:15
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024