В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти наших користувачів
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 »

Курник

Тісто для курника можете брати різне і дріждьове ,і солене пісочне.В мене цей раз слойоне 0.5 кг
Тісто на млинці теж різне можна.В мене млинці мереживо.

Начинка:

1) Курині окорочка-2 шт зварити,кістки видалити,мясо посікти.На сковорідкі на вершк.маслі пожарити цибулину,потім дати мясо,залити сливками(або сметаною) .посолити,поперчити.Добавити сир тв.50 гр

2) Печериці -300 гр порізати,пожарити з цибулею ,залити сливками(сметаною) ,посолити,поперчити.Добавити сир тв-50 гр

3)Рис варений -1 ст ,пожарити на маслі цибулю.добавити рис,залити бульоном .посолити поперчити,в кінці варені яйця 2 шт посічені та сир 50гр

Форму вкрити пергаментом,змастити,покласти пласт тіста ,на нього два блина ,змастити начинкою №1

Накрити блином,змастити начинкю№2
знову накрити блином ,та начинка № 3 та так далі.
Все знову накрити блином,.

потім тістом

Форма пирога має вийти конусом. на верхушкі зробити розріз та закрити пробкою з тіста.Тісто змастити яйцем

та поставити в духовку 175-50 хв.Готовий пиріг вийняти,в розріз налити 50 мг бульону,та хай годину постоїть,віддихне.Смачного


Детальніше  Середа | 11:19 |  Коментарів: (6)

млинці Мереживо

Мереживо млинці

Ці млинці кожен день пекти не будеш,але на свята можна трохи себе та родину побавити

Опара
Молоко-2 ст.теплого
Мука-2 ст
Дріжді сухі-1.5 ч.л
Цукор- 1 ст.л

В муку всипати дріжді ,цукорперемішатьита влити молоко.Замісити тісто та поставити в тепле місце на 30 хв

Тісто:

Гречана мука-1 ст (якщо муки нема,то на кофемолці зробити,та на сито просіяти)
Морква-3 шт ( зварити та на блендері зробити в пюре
Яйце-3 шт(жовтки окремо від білків)
Масло рослин..-5 ст.л
Молоко-2 ст. теплого
Вода-1 ст . тепла
Сіль-1 ч.л


Моркву,жовтки,молоко,воду змішати..Добавити в опару,потім рослин.масло та взбиті з сілью білки.

Поставити на 30 хв. в тепле місце.
Від рецепта відступати не рекомендую.хіба ,що згодом добавити трохи води.
Потім тісто дуже добре розмішати та пекти млинці на сильному вогні,та добре пропікати.

Ось таке мереживо виходить

Смачного


Детальніше  Понеділок | 17:32 |  Коментарів: (9)

Бешбармак

Тісто має бути ,як на вареники.Треба його розкачати тонко та порізати на куски.
Мясо добре баранина,але можна з жирної птиці(з качки супер)

Треба варити мясо до мягкості,посолити,дати спреції(Перець,лавр.лист,часник,цибуля).Мясо з бульйону витягти,а туди вкинути тісто.Хай вариться.В цей час нарізати півкільцями цибулю та залити горячим бульйоном,хай запариться.
На блюдо кладемо тісто,на нього мясо ,а на мясо цибулю.Посипати перцем та зеленою цибулею.Смачного.


Детальніше  Понеділок | 14:55 |  Коментарів: (4)

Французьський яблучний флан

Тісто:

Верш.масло-100 гр
Цукор-50гр
яйце-2 шт
Мука-200 гр
Розпушувач-2ч.л

Замісити тісто та на 30 хв поставте в холодильник

Начинка
яблуко-500 гр
Цукор-2-3 ст.л
Очистити від шкірки та тонко порізати

Кисіль персиковий( води треба було 600,я дала 300 мг)

Тісто розтягти в формі ,щоб вийшло з бортиками.На тісто гарно викласти яблуко,посипати цукром та поставити випікати в духовку.Готовий пиріг залити приготовленим кисілем.Охолодити.Смачного


Детальніше  Субота | 00:14 |  Коментарів: (3)

Колдуни

Картопля-0.5 кг
Яйце-2 шт
Сметана-2 ст.л
Сіль
перець

Потерти картоплю ,як на деруни.Добавити яйце,сметану,сіль перець.Муку я не добавляю.

Мясний фарш любий

На сковорідку кладемо ложку картопляної маси ,зверху мясний фарш , знову картопляну масу.Жарити з обох сторін.
Смачного


Детальніше  Субота | 00:05 |  Коментарів: (4)
Вівторок, 16/04/2024, 17:07
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024