В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти наших користувачів
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 »

млинці Мереживо

Мереживо млинці

Ці млинці кожен день пекти не будеш,але на свята можна трохи себе та родину побавити

Опара
Молоко-2 ст.теплого
Мука-2 ст
Дріжді сухі-1.5 ч.л
Цукор- 1 ст.л

В муку всипати дріжді ,цукорперемішатьита влити молоко.Замісити тісто та поставити в тепле місце на 30 хв

Тісто:

Гречана мука-1 ст (якщо муки нема,то на кофемолці зробити,та на сито просіяти)
Морква-3 шт ( зварити та на блендері зробити в пюре
Яйце-3 шт(жовтки окремо від білків)
Масло рослин..-5 ст.л
Молоко-2 ст. теплого
Вода-1 ст . тепла
Сіль-1 ч.л


Моркву,жовтки,молоко,воду змішати..Добавити в опару,потім рослин.масло та взбиті з сілью білки.

Поставити на 30 хв. в тепле місце.
Від рецепта відступати не рекомендую.хіба ,що згодом добавити трохи води.
Потім тісто дуже добре розмішати та пекти млинці на сильному вогні,та добре пропікати.

Ось таке мереживо виходить

Смачного


Детальніше  Понеділок | 17:32 |  Коментарів: (9)

Бешбармак

Тісто має бути ,як на вареники.Треба його розкачати тонко та порізати на куски.
Мясо добре баранина,але можна з жирної птиці(з качки супер)

Треба варити мясо до мягкості,посолити,дати спреції(Перець,лавр.лист,часник,цибуля).Мясо з бульйону витягти,а туди вкинути тісто.Хай вариться.В цей час нарізати півкільцями цибулю та залити горячим бульйоном,хай запариться.
На блюдо кладемо тісто,на нього мясо ,а на мясо цибулю.Посипати перцем та зеленою цибулею.Смачного.


Детальніше  Понеділок | 14:55 |  Коментарів: (4)

Французьський яблучний флан

Тісто:

Верш.масло-100 гр
Цукор-50гр
яйце-2 шт
Мука-200 гр
Розпушувач-2ч.л

Замісити тісто та на 30 хв поставте в холодильник

Начинка
яблуко-500 гр
Цукор-2-3 ст.л
Очистити від шкірки та тонко порізати

Кисіль персиковий( води треба було 600,я дала 300 мг)

Тісто розтягти в формі ,щоб вийшло з бортиками.На тісто гарно викласти яблуко,посипати цукром та поставити випікати в духовку.Готовий пиріг залити приготовленим кисілем.Охолодити.Смачного


Детальніше  Субота | 00:14 |  Коментарів: (3)

Колдуни

Картопля-0.5 кг
Яйце-2 шт
Сметана-2 ст.л
Сіль
перець

Потерти картоплю ,як на деруни.Добавити яйце,сметану,сіль перець.Муку я не добавляю.

Мясний фарш любий

На сковорідку кладемо ложку картопляної маси ,зверху мясний фарш , знову картопляну масу.Жарити з обох сторін.
Смачного


Детальніше  Субота | 00:05 |  Коментарів: (4)

Гедліжбе

Курка-1 шт
Сметана-0.5 л
Цибуля-2 шт
Мука-0.5 ст.л
Перець,сіль
Часник
кріп-

Курку порізати на шматки,скласти в казанок ,налити трохи олії,додати одну порізану цибулю,Часник,перець та тушити до готовності в власному соку.На олії піджарити цибулю,додати муку та залити сметаною.Якщо буде густе ,то добавити воду кипячену.Залити курку,посолити.Хай покипить 10 хв.В кінці добавити трохи кропу.Смачного


Детальніше  П`ятниця | 23:55 |  Коментарів: (0)
Четвер, 20/01/2022, 23:12
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1963]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2022