В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти наших користувачів
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 »

Китайський грибний суп

Китайський грибний суп

Куриний бульон-1 л
Курине філе-300 гр
Гриби шиитаке- 100 гр( зараз грибы у меня були печериці-200 гр)
Паростки бабмука-0.5 баночки( це паростки молодого бамбука консервірований порізаный лапшой,але якщо бамбука нема,то можна картоплю ,порізану соломкой тонкой)
Морква-1 шт
Цибуля-1 шт
імбирь-1 корінчик ( можна порошок 1 ч.л)
Часник-4 зубця
Кунжутное масло- 3 ст.л( якщо кунжутного масла нема,то на сухій сковорідці прожарюється семена кунжута ,а потім добавляете рослин.олія)
Соєвий соус- 3 ст.л
Чілі- по вкусу

Все готовиться дуже швидко На сковорідку наливаємо кунжутне масло,кладем часник з імбирем, жарим 1 хв., потім цибулю,2 хв,моркву,2 хв,порізане філе куриці,5 хв,гриби,3 хв.,паростки( или картошку)3 хв,чілі та соєвий соус,1 хв.Все висипаємо в бульон,якщо треба посоліть.Суп готовий.Смачного


Детальніше  П`ятниця | 16:42 |  Коментарів: (2)

Батон мясний

Батон мясний

Свинина-500 гр
цибуля-1 шт
Часник-3 зубца
Гриби-4 шт
Сир.тв-150 гр
Яйце сире-3 шт
Манка- 3 ст.л
Сіль,перець

Свинину перекрутити на фарш с цибулею ,часником.Натерти 100 гр сира,вбити яйце,добавити манку ,посолити,поперчити.Всю цю масу хорошо відбити об стіл(берете весь фарш и кидаєте в посуду),десь хв 10 .

Берете фольгу та батончиком ложете половину фарша

Потім в фарш встромити цілі гриби

Накрити другою частиною фаршу

Та звертаємо фольгу з фаршем ковбаскою

Ставимо в духовку выпікати.Випікаємо при 200-25 хв.Потім батон відкрити від фольги ,зверху положити пластинками 50 гр сира та поставити на 10 х. в духовку
Все ,батон готовий.Охолодити та нарізати.


Детальніше  Четвер | 19:06 |  Коментарів: (5)

Салат Ананас

То є дуже смачний фруктовий салат.Я його трохи посипаю цукровою пудрою,але можна залити йогуртом або морозивом

Ананас-1 шт
Манго-1 шт
Ківі-2 шт
Яблуко (солодке)-1 шт
Апельсин-1 шт
Мандарини-3 шт

В ананасі вийняти середину,мякоть порізати,всі фрукти теж порізати.Присипати пудрою.Та оформити.смачного


Детальніше  Четвер | 10:47 |  Коментарів: (2)

Салат Фуршетний

Хочу представити салат,який треба набирати собі в тарілку окремо,а потім його перемішувати з соусом

Копчений ковбасний сир-100 гр
Салями-100 гр
Яйце-2 шт
Огурці свіжі- 1 шт
Перець салатний-1 шт

Соус
Майонез-50 гр
Сок лимона-1 ст.л
Хрін білий-0.5 ч.л

Смачного


Детальніше  Четвер | 10:42 |  Коментарів: (2)

Салат Лісний

Гриби-500 гр
сир тв-50 гр
яйце варен-2 шт
морква варен-1 шт
картошка варен-3 шт
цибуля зелена-1 пучок
сіль,перець
Часник
Майонез

Гриби пожарить на олії до хрумтящої корочки ,але без цибулі.Картошку,Яйце ,сир ,морковку порізати кубиками.Цибулю зелену порізати і часник.Все змішати з грибами,посолить ,поперчить и заправить майонезом. Смачного
Корзинка

Берете булку ,зрізати верхушку,чтобы була устойчива.На булку кладете кружочок ковбаси ,щоб був меньше булки і булка не размокла.Навколо булки солена соломка .Зеленим пером робемо плетінку.


Детальніше  Середа | 23:34 |  Коментарів: (3)
Субота, 22/01/2022, 07:36
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1963]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2022