шматок м'якоті свинини(у мене шия свинна) - 600г яловичий фарш(я додала трохи свинячого) - 200г сир напівтвердий - 100г яйце - 1 шт. мелені сухарі - 50г цибулина - 1 шт. червоне сухе вино - 1 ст.
Фарш перемішати з меленими сухарями і сирим яйцем. На дошці розкласти шматок свинини і відбити його через шар харчової плівки. Поверх м'яса розкласти рівним шаром фарш, а потім натерти сир. М'ясо згорнути рулетом і заколоти дерев'яними зубочистками або зв'язати нитками. У сотейнику розігріти оливкове масло і підрум'янити рулет з усіх боків. Цибулю нарізати кільцями і додати до м'яса. Полити м'ясо вином і дати йому випаруватися, рулет час від часу повертати.