В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Травень » 30 » Шифоновий бисквіт
11:23
Шифоновий бисквіт
Чудовий рецепт бисквіту для тортів.Користуюся ним вже давно,а ось тепер зробила фото і вирішила поділитися рецептом

4 білки
2 жовтки
130 гр.борошна
80 гр. +25 гр цукру
1.5 ч.л.порошку до печива
1/8ч.л.солі
90мл.молока/теплого,нагрітого до 30 "/
65 мл. олії без запаху
ваніль,цедра 1 лимона
форма діаметром 24 см.

Борошно,порошок просіяти і додати цукор(80гр.)сіль
Жовтки,молоко,олію,ваніль,цедру збити міксером на великій швидкості до білої піни.
З'єднати борошняну і жовткову суміші і добре перемішати лопаткою до однорідної маси.
Білки збити з цукром(решта 25) до стійких піків.
Додати 1 / 4 частину білків у жовткову-масляну суміш і аккуратно перемішати знизу вверх методом складання.
Потім додати решту білків і перемішати таким же методом щоб отримати однорідну пухнасту бісквітну масу
Випікати в добре нагрітій духовці при 160 гр 25-30 хвилин.
Готовому бісквіту дати охолонути
2 жовтки ,що залишилися можна використати для приготування крему.


Рецепт зі elaizik.livejournal.com

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 3331 | Додав: ir71
Всього коментарів: 5
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вівторок, 23/04/2024, 21:33
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024