В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Грудень » 14 » Шоколадно – медовий торт
08:38
Шоколадно – медовий торт
Тісто:
200 г цукру
200 г розм'якшеного вершкового масла
200 г борошна
3 яйця
1 год. л соди, гашеної оцтом(я давала порошок до печива)
1 ст. л какао - порошку
100 г чорного шоколаду
100 мл меду
200 мл гарячої води

помадка:
200 г чорного шоколаду
70 мл меду
50 мл води

Масло кімнатної температури збиваємо з цукром. Додаємо яйце, продовжуючи збивати і відразу додаємо 1 ст. л. борошна. Потім додаємо решту яєць і гарненько збиваємо.Збиваємо масло, яйця цукор ..далі відправляємо борошно, соду і какао.
Шоколад розтоплюємо на водяній бані і додаємо разом з медом і теплою водою в приготовлену суміш. Добре перемішуємо, тісто має бути рідким.
Виливаємо його у форму, змащену вершковим маслом,чуть притрушену какао і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину.Неперетримати,щоб не вишусити корж!
Для приготування помадки, змішуємо всі інгредієнти в каструлі і на невеликому вогні доводимо до однорідної маси.
Готовий гарячий торт обережно дістаємо з форми і поливаємо помадкою.

Дуже ніжний торт, просто тане в роті,але його не можна довго тримати в холодильнику(лише трохи щоб помадка зватилася). Він має бути трохи мокрим ,вологим. Гіркий шоколад і мед чудово доповнюють один одного.


Рецепт підглянула на ЖЖ  Karolinu

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1886 | Додав: ir71
Всього коментарів: 2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 29/03/2024, 08:51
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024