З даних продуктів замісити тісто.Має бути мяке і трохи липнути до рук.Загорнути у плівку на 1 год поставити у холодильник.Тісто розділити на три частини.Далі у застелену папером форму мокрими руками поволі розкладаємо тісто і печемо три коржа.(можна розкачати тісто на силіконовому коврику і перенести на деко)Неперепекти!
Робимо крем.Всі продукти на крем помістити у кастрлюлю і добре вимішати.Варимо до густоти.Спочатку маса стане рідка але з часом почне гуснути.Треба весь час помішувати щоб не пригорала.
Гарячий крем викладаємо на коржі,притискаємо і ставимо у прохолодне(не у холод!)для пропитки на 5-6 год.Далі в холодильний щоб перекладенець охолонув і смачного!!!!
Мої коментарії.У мене крем рожевий бо мала полуничний пудинг.Трохи не рівномірно поділила тісто на коржі,саме тому нижній корж вийшов товстий.Але смак незрівнянний!Раджу вам собі таке спекти.