В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Квітень » 10 » Сирний перекладенець
09:59
Сирний перекладенець

Рецепт розрахований на дуже мале деко.Я робила подвійну порцію на деко розміром 30*20см.
 

тісто:
100гр масла мягкого
100гр цукру
1 яйце
1.5ст л меду
1.5ч л порошку до печива
3 ст л сметани
350г борошна
Крем.
0.5 домашнього сиру
100гр масла
150гр цукру
1 пакет пудингу або 3 стл крохмалю 
2 яйця
 

З даних продуктів замісити тісто.Має бути мяке і трохи липнути до рук.Загорнути у плівку на 1 год поставити у холодильник.Тісто розділити на три частини.Далі у застелену папером форму мокрими руками поволі розкладаємо тісто і печемо три коржа.(можна розкачати тісто на силіконовому коврику і перенести на деко)Неперепекти!
Робимо крем.Всі продукти на крем помістити у кастрлюлю і добре вимішати.Варимо до густоти.Спочатку маса стане рідка але з часом почне гуснути.Треба весь час помішувати щоб не пригорала.
Гарячий крем викладаємо на коржі,притискаємо і ставимо у прохолодне(не у холод!)для пропитки на 5-6 год.Далі в холодильний щоб перекладенець охолонув і смачного!!!!
Мої коментарії.У мене крем рожевий бо мала полуничний пудинг.Трохи не рівномірно поділила тісто на коржі,саме тому нижній корж вийшов товстий.Але смак незрівнянний!Раджу вам собі таке спекти.


Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 2665 | Додав: ir71
Всього коментарів: 1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 20/04/2024, 03:35
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024