Інгредієнти: Для низу: 150 г печива шоколадного трохи мелених горіхів 50 г вершкового масла 1 яйце Маса для сиру Сир 500 г вершкового сиру бажано домашнього ·1 чайна ложка ванілі ·80 г цукру ·2 яйця ·крохмаль 1 столова ложка ·1 пакет пудингу сметанкового ·3ст л сметани ·100 г горіхів (я брала звичайні грецькі) Помадка 1 плитка молочного шоколаду з горішками
1.Печиво змолоти або розбити у блендері, потім змішують з розтопленим вершковим маслом і яйцем та горіхами. 2.Тортівницю діаметром 20 см викласти папером. Поставити на 30 хвилини в холодильник. 3.Всі компоненти для сирої маси змішати(крім білків) і заміксувати. В самому кінці додати збиті на тугу піну білки і легко вимішати.Всипати подріблені горіхи.(я додала ще чуть ізюму) 4.Все вилити у охолоджену тортівницю з коржом 5.Випікати в попередньо нагрітій до 160 градус духовці 45 хвилини. (у мене вийшла повна година) 6.Розтопити шоколад і покрити сирник. 7.Охолодити в холодильнику.
Рецепт взято з польського блогу http://cakemania.blox.pl
|