1 кг сиру,4 яйця,0.5стак сметани,0.5 стак цукру,2ст л сухого молока,2ст л крохмалю,2ст л муки змішаної з 1ч л розпушувача.,2 пачки кіселю(з різними смаками),2ст л порошка"Нестле"(для напитку),1 галаретка,1 стак ягід.
Форму змастити маслом і добре посипати сухарями.Сир змолоти з цукром і добре вимішати з яйцями,сметаною,молоком,крохмалем і мукою.Збити все до однорідної маси. Розділити масу на дві однакових частини і до кожної додати по 1-й пачці кіселю з різними смаками.У форму вилити одну ч-ну маси,посипати добре порошком "нестле"(щоб покрити всю поверхню).Зверху налити другу ч-ну маси з іншим кіселем,Пекти 40-50хв до золотистого. Дати остинути.Поверхню сирника засипати ягодами і залити приготовленою(розведеною у воді)галареткою,Поставити в холодильник охолоджуватись
Мої коментарії. ЗАМІСТЬ "НЕСТЛЕ"МОЖНА ВЗЯТИ КАПУЧІНО В ПОРОШКУ ШОКОЛАДНОГО СМАКУ,ДУМАЮ ЩО МОЖНА НАВІТЬ ПРОСТО РОЗЧИННУ КАВУ.Я У СВОЄМУ РЕЦЕПТІ ВИКОРИСТАЛА ТІЛЬКИ ОДИН КІСІЛЬ І ДОБАВИЛА ЙОГО У ВЕРХНЮ МАСУ. І ЩЕ ОДНЕ-ЦЕЙ РЕЦЕПТ РОЗРАХОВАНИЙ НА ФОРМУ діаметром 24СМ,У МЕНЕ Ж БУЛА ФОРМА 27СМ,ТОМУ ВІДПОВІДНО СИРНИК ВИЙШОВ НЕ ВИСОКИМ.
|