Тісто: - 3 скл. борошна - 1 пачка маргарину - 3 ложки цукру - 5 жовтків - 2-3 ч л ложки порошку до печива - ванільний цукор Борошно вимішати з порошком до печива, покришити з маргарином, додати решту складників і перемісити. Більшу частину тіста викласти до форми (вистеленої пергаментом), а решту замотати в плівку і вкласти до морозильника Сирна маса: - 1кг сиру - 1 яйце - 1 порошок абрикосового пудингу 1стак сметани 1ст л крохмалю - 1/2 скл. цукру Цедра 1 лимону
Крім того: - 4 великих персиків - 5 білків - 1 скл. цукру пудри Персики порізати на менші частини. Сметану розтерти з цукром, додати змелений сир, яйце і порошок пудингу і крохмаль,цедру. Добре розтерти. Білки збити в піну, всипати цукор і ще добре збити.Піну легко ввести до сирної маси. Сирну масу викласти на тісто до форми, повкладати персики, а верх посипати натертим тістом,що було в морозилці. Пекти приблизно 1 годину
|