В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 19 » Свинина "Полісся",запечена у горшику
11:03
Свинина "Полісся",запечена у горшику
Рецпт взяла зі сайту http://cook-recept.
 
 
500г свинини, 1 ст. ложка масла, 8-10 картоплин, 1 столові ложки борошна, 1 яйце, 1 болгарський перець,1 помідор,1 морква,1 баклажан, 2 цибулини, 1л грибого бульону
Свинину нарізати по три шматочки на порцію і обсмажити.
Сиру очищену картоплю натерти на тертці, покласти на сито, дати стекти рідини, додати сіль, борошно, яйця і перемішати. З отриманої маси сформувати колобки (4 штуки на порцію), й обсмажити. Обсмажену свинину покласти в горщик.Додати нарізані овочі:перець,цибулю,моркву,помідор(без шкірочки)баклажан(попередньо нарізаний і посолений для видалення гіркоти).На верх поскладати обсмажені галушки.
Залити процідженим бульйоном і пекти при слабкому кипінні до готовності овочів.У мене це час до 1години.Подавати з подрібленим часником і зеленю.
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 997 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Неділя, 27/11/2022, 06:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2016]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2022