В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 11 » Томлена яловичина
21:58
Томлена яловичина

Виходить дуже ніжне мясо,похоже на тушонку.Готується довго,але потім губами можна їсти.

Яловичина-1 кг
Цибуля-2 шт
Вода
Олія(її треба пару ст.ложок)
Сметана -1 ст
Гірчиця-ст.л

Яловичину порізати на шматки ,помістити в горшочки порційні,додати олїю,цибулю порізану мілко ,залити водою ,накрити кришками та поставити в духовку 170* на 2 години.Потім вийняти ,залити сметаною з гірчицею,посолити та знову на 45 хв.в духовку.
Смачного

Категорія: Рецепти наших користувачів | Переглядів: 1148 | Додав: Яринка-1
Всього коментарів: 2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 19/04/2024, 03:04
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024