В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 19 » Торт "Екзотика" (фруктово-бисквітний)
18:52
Торт "Екзотика" (фруктово-бисквітний)

Кокосовий бісквіт
3яйця
3ст л цукру
2ст л муки
1ст л розпушувача
2ст л кокосової стружки
Крем:
250гр сиркової маси
1 стакан вершків(33%)
1 фруктова галаретка
маленька баночка консервованих персиків
На оздоблення:фрукти(у мене ківі і мандарин)
1 пакетик желе для тортів

Яйця збити з цукром до білої піни.Всипати муку,вимішану з розпушувачем і кокос.Легко,методом складання вимішати і відразу у гарячу духовку.Пекти бісквіт 20хв,або до золотистого.Остужувати в духовці.Розрізати на двоє.
Пропитати бісквіт сиропом з консервованих персиків.
Крем.Збити вершки і додати сиркову масу,продовжувати збивати.Ввести розведену раніше(у малій кількості води або соку) і охолоджену галаретку.Ще раз вимішати.
Торт складати у розємній формі(у мене 22см).На нижній корж бісквіту виложити половину крему і нарізані пластинками персики.Далі другу половину крему(трохи залишити на верх коржа для того щоб фрукти краще трималися).І друга половина бисквтного коржа.На верх викладаємо фрукти.
Желе приготовити згідно інструкції і вилити поверх фруктів.Поставити торт в холодильник для повного застигання
 
 
Мої коментаріїї.Торт-супер.Але мої діти не дали йому застинути,тому на фото він ще "живий"

 

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 3135 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Неділя, 27/11/2022, 06:24
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2016]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2022