Бісквіт: яїця-5 шт.цукор-1 ст+ 3 ст.л. мука-200 гр. ваніль на кінчику ножа Суфле: Сир обезжир.-200гр. Вершки 33%-0,5л Цукрова пудра-150 гр. желатин-30 гр. вода1/2ст. Полуниця свіжа-300-400гр. Шоколад для прикраси Залийте желатин водою, для набрякання. Набряклий желатин розпустіть на водяній лазні, що б остигнув до часу приготування суфле. Приготуйте бісквіт, яйця і цукор збийте до пишного, повітряного стану, об'єм повинен збільшитися в кілька раз. Потім, обережно введіть муку, замішуючи в один бік і від низу до верху, додайте ваніль. Вилийте тісто у форму, випікайте бісквіт при температурі 170 гр. Готовий, охолоджений бісквіт розрізайте на два коржі, причому один корж зробіть тоншим це буде денце. Поки остиває бісквіт, готуємо суфле. Розітріть сир, що б зменшити фракцію крупинок і збийте з цукровою пудрою. У добре розтертий сир додайте тонкою цівкою зливання, не припиняючи збивати.
Коли сирна суміш збільшиться в об'ємі, стане однорідною і пишною, не припиняючи збивати, тонкою цівкою вводите розведений желатин. Застелите форму харчовою плівкою, на дно рівним шаром розкладайте частину полуниці, зверху трохи суфле, зверху суфле шматочки бісквіта. На бісквіт- полуницю- суфле і так повторюйте, поки не закінчиться бісквіт і суфле. Останній шар суфле, на який покладете денце. У міру укладання бісквіта, прагніть акуратно ущільнювати бісквіти. Поставте торт в морозилку на 30 хв, потім в холодильник на 1-2години
|