для тіста 3 яйця 0.6 склянки цукру 2 пакетики ванільного цукру 200 грам вершків 30%-ної жирності, 2 склянки борошна(можна чуть менше,залежить від борошна), 3ст л кокосової стружки 1 пакетик розпушувача для крему 200 грам сметани (мінімум 20%-ної жирності) 200 грам вершків 3 / 4 склянки пудри
50грам кокосової стружки
для начинки 200 грам заморожених / свіжих ягід (малина, полуниця,смородина,чорниця ...) 0.5 ст цукру для прикраси можна цукероки "Raffaello" або фрукти
Приготування 3 яйця, цукор, 2 пакетики ваніліну - збити до появи піни. Додати 200 грам вершків 30%-ної жирності - і продовжувати збивати. Додати 2 склянки борошна,кокос, 1 пакетик розпушувача і перемішати до отримання однорідної маси.Тісто викласти у форму для випікання (форму викласти папером для випікання) і випікати в розігрітій духовці при 160-170градусах до золотистого кольору ~ 25 хвилин Охолоджений корж розрізати на три тонких коржа
Приготувати крем: Сметану, вершки, пудру - збити в пишну масу.Додати кокосову стружку і ще раз все збити.Крем густий і дуже смачний. На перший корж нанести перемелені у блендері ягоди з цукром(такий собі джем),далі крем, товщиною ~ 1 см.Знову корж-джем і крем
Коржі можна пропитати цукровим сиропом або соком(для тих хто любить мокрі торти)
Смачний ,неприторний ,кисло-солодкий тортик.Спробуйте,вам сподобається!!!!
|