В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 16 » Торт "Сирний"з малиною
10:32
Торт "Сирний"з малиною
Торт "Сирний"-Це чудове поєднання ароматного бісквіту та низькокалорійного крему з сирним смаком. У сирний торт можна додати будь-які фрукти і ягоди.Торт дієтичний,ніжний та легкий.
 
Бисквіт:
яїця-5 шт.
цукор-1 ст
 мука-200 гр.
ваніль на кінчику ножа
 
Крем:
Сир обезжир.-250гр.
Вершки 33%-0,5л
Цукрова пудра-150 гр.
желатин-20 гр.
 вода1/2ст.
 Малина-300-400гр.
 
 
 

 
Залийте желатин водою, для набрякання. Набряклий желатин розпустіть на водяній лазні, що б остигнув до часу приготування крему.
Приготуйте бісквіт, яйця і цукор збийте до пишного, повітряного стану, об'єм повинен збільшитися в кілька раз. Потім, обережно введіть муку, замішуючи в один бік і від низу до верху, додайте ваніль. Вилийте тісто у форму, випікайте бісквіт при температурі 170 гр. Готовий, охолоджений бісквіт розрізайте на три коржі, причому один корж зробіть тоншим це буде денце.

Поки остиває бісквіт, готуємо крем.

Розітріть сир, що б зменшити фракцію крупинок і збийте з цукровою пудрою. У добре розтертий сир додайте тонкою цівкою вершки, не припиняючи збивати.

Коли сирна суміш збільшиться в об'ємі, стане однорідною і пишною, не припиняючи збивати, акуратно помалу вводите розведений желатин.
Застелите форму харчовою плівкою, на дно рівним шаром розкладайте тоненько врізаний бисквіт та частину малини, зверху трохи крему, зверху  шматочки бісквіта. На бісквіт- малину,крем і так повторюйте, поки не закінчиться бісквіт і крем.
Останній шар має бути крем, на який покладете денце. У міру укладання бісквіта, прагніть акуратно ущільнювати бісквіти. Поставте торт в морозилку на 30 хв, потім в холодильник на 1-2години
 
Якщо готуєте торт під мастику то окремо ще треба зробити масляний крем і гарно рівненько обмазати перевернутий застиглий торт і обтягнути мастикою.
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 2744 | Додав: ir71
Всього коментарів: 2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 29/03/2024, 15:54
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024