На бісквіт:5 яєць,1скл цукру,0.5стак борошна,0.5стак крохмалю,2ст л порошку до печива На желе:3 лимонні желе,5-6 яблук,3склянки води, На крем:0.5л молока,0.5 стак цукру,цедра лимона,2 ложки крохмалю,1 ст л борошна 200гр масла
Білки збити з цукром на тверду піну,по одному добавляти жовтки,не перестаючи збивати. Борошно вимішати з крохмалем і порошком до печива,всипати у яєчну суміш і легко все вимішати.викласти у змащену форму і пекти бісквіт 25 хв при 180гр. Три желе розчинити у трьох склянках води,до гарячого желе додати терті яблука,все вимішати.Коли почне гуснути,влити на бісквіт. Крем:Невеличку кількість молока відлити,а решта закип’ятити з цукром.До відлитого молока додати борошно,цедру розмішати і зварити в молоці,як молочний кисіль.Охолодити.Розбити масло в пухку масу і малими порціями добавити заварену муку,добре збити.Крем викласти поверх галаретки і прикрасити шоколадом. Охолодити в холодильнику 5-6 год,краще на ніч..
|