В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 17 » Урочистий корж з яблуками
18:10
Урочистий корж з яблуками
 
На бісквіт:5 яєць,1скл цукру,0.5стак борошна,0.5стак крохмалю,2ст л порошку до печива
На желе:3 лимонні желе,5-6 яблук,3склянки води,
На крем:0.5л молока,0.5 стак цукру,цедра лимона,2 ложки крохмалю,1 ст л борошна
200гр масла
 
Білки збити з цукром на тверду піну,по одному добавляти жовтки,не перестаючи збивати.
Борошно вимішати з крохмалем і порошком до печива,всипати у яєчну суміш і легко все вимішати.викласти у змащену форму і пекти бісквіт 25 хв при 180гр.
Три желе розчинити у трьох склянках води,до гарячого желе додати терті яблука,все вимішати.Коли почне гуснути,влити на бісквіт.
Крем:Невеличку кількість молока відлити,а решта закип’ятити з цукром.До відлитого молока додати борошно,цедру розмішати і зварити в молоці,як молочний кисіль.Охолодити.Розбити масло в пухку масу і малими порціями добавити заварену муку,добре збити.Крем викласти поверх галаретки і прикрасити шоколадом.
Охолодити в холодильнику 5-6 год,краще на ніч..
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1745 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 29/03/2024, 16:27
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 3
Користувачів: 2
alexsenelnikov, dianaiwantschuk
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024