Вам знадобиться: 2 баклажани 1 морквина 1 велика цибулина 100гр твердого сиру зелень сіль,перець 3 зубчики часнику олія для обсмажування майонез Обмийте баклажани і наріжте уздовж тонкими пластинками.Щедро посоліть баклажани і залиште на 5-10 хвилин, щоб вони виділили гіркоту. Змийте з пластинок сіль і обсушіть їх серветкою. Розігрійте олію і обсмажте кожну смужку з двох боків. Приготуйте начинку.Піджарюємо цибулю до золотистого відтінку.Додаємо терту моркву і все протушковуємо 10хв. Введемо подрібнений часник в майонез і перемішуємо.Намажте баклажани майонезом з одного боку.Покласти по 1 ст л начинки і скрутити смужки баклажанів рулетиком, стороною, що намазана, всередину. Покладіть на тарілку,посипте тертим сиром і поставте на 10 хв у сильно розігріту духовку,для того щоб сир розплавився.Смачного!
|