В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 17 » Жулєн в булочці
17:36
Жулєн в булочці
Нам потрібно:500гр пецериць,1 велика куряча грудка,2 цибулини,1 ст сметани,150 гр твердого сиру,булочки,сіль,перець,приправа до смаку
Порізати дрібно цибулю і трохи обсмажити на вершковому маслі,додати порізане куряче філе і все разом жарити до золотистого кольору
Печериці нарізати пластинками і теж обсмажити на маслі до повного випаровування води(соку з них)
Далі все змішати пецериці з цибулею і мясом добавити сметани і все добре протушити.Заправити перцем,сілю і приправами.
Підготувати булочки:вибрати серединку а залишити стінки булочки.Начиняємо булочки жулєном і добре посипаємо тертим сиром.
Тепер у духовку на 15-20хв
 
Ось наш жулєн готовий.Дуже гарно смакує з червоним вином
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 703 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Неділя, 11/12/2016, 07:08
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1210]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016