Посмiхнись....
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 11/10/2012, 16:30 | Сообщение # 61 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| - Чому українці не лікуються у лікарнях ? - Тому що у нас лише 2 хвороби: фігня і жопа. - ??? - Фігня проходе сама, а жопа - то вже жопа *************************************
- І навіть якщо ти впав - вставай! Та іди до мети! - Та зара домету, мамо...шо ви сі вчіпили... *************************************
Два мисливці сидять у лісі на вишці. Раптом один побачивши оленя й говорить приятелеві: - Попався. Тепер він може писати заповіт. Бабах - олень стрибає в кущі й драпати. Другий мисливець із глузуванням: - Мабуть до нотаріуса побіг! *************************************** Чоловік пізно ввечері п'яний повертається додому, і думає: буду поводитись нормально і жінка нічого не помітить. Заходить в квартиру, проходить в кімнату, бере книжку і читає. Жінка мовчки дивиться на нього пару хвилин і каже: Дурню, постав чемодан на місце і лягай спати *********************************************
|
|
| | |
Ira | Дата: Четвер, 11/10/2012, 23:14 | Сообщение # 63 |
найкращі кондитери
| Зоряна9810,
|
|
| |
Poetka | Дата: П`ятниця, 12/10/2012, 13:00 | Сообщение # 64 |
шеф-повар
| Попав мужик в лікарню. Медсестра приносить обід – кусочок хліба, четвертинку помідора, половину яйця, ложку каші. Мужик злобно дивиться на цей обід, потім кличе медсестру. Вона: - Чого тобі? - Марка поштова є у вас? - А марка навіщо? - Після обіду звик почитати що-небудь.
Ніч. Кладовище. Йде жінка, налякана до смерті. Раптом підходить до неї чоловік і каже: - Давайте я вас додому проводжу? - Давайте. Всю дорогу, поки вони йшли, чоловік розповідав цікаві історії, анекдоти. Незабаром жінка дійшла до будинку: - Спасибі вам велике, з вами мені було зовсім не страшно, ви такий смішний! - А, це ще нічого, ви б поговорили зі мною, коли я ще живий був!
Негр і українець їдуть в поїзді. Українець зголоднів, дістав сальця, розклався, а негр: - А що це в тебе? - Сало. - Це сало? Так хіба це сало? От у нас... Ти слона бачив? От там сало! Сховай, не ганьбися! Ну, соромно стало українцеві, сховав... Їдуть далі, а їсти-то хочеться. Дістає курку. Тільки розклав, ніжки від курочки повідламував, а негр до нього: - А це в тебе що? - Курка це... - Та шо там ваша курка? От у нас, страуси... Ти коли небудь страуса бачив? От там ноги так ноги. Сховай свою курку і не ганьбися? Проходить час, українцеві зовсім нетерпиться, шлунок зводить, а ганьбитися перед негром не хочеться. Не витримує, дістає кавун. Негр: - А що це? Українець: - Шо-шо? Не бачиш - агрус, дикий.
Дзвінок у жек: - Що за ідіотів-сантехніків ви нам прислали? Ми вас просили, щоб була пара нормальних хлопців! - А це і є паранормальні хлопці.
- Любий, що тобі приготувати на сніданок? Є йогурт, знежирений сирок, мюслі з молоком. - Давай йогурт, сир, мюслі. Та щось пожерти.
- Вовочка, що ми маємо з курки? - Яйця. - Вовочка , ну все-тaки, подумaй, що ми маємо з курок? - Багато яєць. - Ну добре. Ось ти нa чому спиш? - Нa підлозі. - А під голову що клaдеш? - Вaлянок. - Ну добре, підійдемо до справи з іншого боку. Твій тато нa чому спить? - Нa мaмі. - А якщо мaми домa немає? - Нa сусідці. - А якщо сусідки домa немає? - Тоді і тата домa немає. - Ну добре, підійдемо до справи з іншого боку. Твій дідусь нa чому спить? - Нa ліжку. - А під голову що клaде? - Подушку. - А якщо по подушці вдарити, що буде? - Пилюка. - А якщо сильно удaрити? - Клопи. - А якщо взяти ніж і розпороти подушку, що отримаємо? - Получу від дідуся ремнем. - Ну добре, отримав ти від дідуся, ну a потім-то що буде? - Пір’я. - ФФФуууу! Ну тaк що ми маємо з курки? - Яйця…
Їде блондинка на джипі, даїшник зупиняє: - Чому спереду і ззаду різні номери? - Попереду – мобільний, а ззаду – домашній
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Poetka | Дата: П`ятниця, 12/10/2012, 13:01 | Сообщение # 65 |
шеф-повар
| Нова соціальна мережа "Бабці на лавці". Основні кнопки: - Обговорення - Додати в наркомани - Додати в шлюхи - Додати в алкоголіки
В комп'ютерний магазин заходить старенька і обурено каже продавцю: - Я у вас килимок для миші купила, а він не працює. Продавець: - Не зрозумів. Це як? - Тиждень лежить в сараї й жодної миші не впіймав. Продавець стоїть і тупо офігіває. Поруч з прилавком чекає черги покупець, він бачить замішання продавця і вирішує сам пояснити бабулі: - Бабцю, ви не зовсім правильно зрозуміли! Це килимок не для лову мишей, а для того, щоб вони ноги витирали, перш ніж зайти до приміщення! ..
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - П`ятниця, 12/10/2012, 13:02 |
|
| |
Poetka | Дата: П`ятниця, 12/10/2012, 13:04 | Сообщение # 66 |
шеф-повар
| Йде гуцул по селі, зустрічає свого кума такого побитого, перебинтованого і питає: - Куме, а чого це ви перебинтовані, хто вас так? - Та от на полювання ходив… - І що тебе там туристи-москалі зловили чи що? - Та ні… Йду я по лісі, бачу нора, як голова, я туди “Гу-у-у”, а там “Гу-у-у”… знову “гу-у-у”, а з нори лис вискакує, і тут я його застрелив… - Ого… - Йду далі… Дивлюсь велика нора, як вікно, я туди “Гу-у-у-у-у”, а там “Гу-у-у-у-у-у”…знову “гу-у-у-у-у”, а там величезний ведмідь вилазить, і тут я його застрелив… - О йой… - Йду далі… Дивлюсь ВЕЛИЧЕЗНА-А-А нора, як в ангарі, я туди “Гу-у-у-у-у-у-у”, а там “Гу-у-у-у-Гу-у-у-у-”, я знову “гу-у-у-у-у-у-у”, а там знову “гу-у-у-у-у-г-у-у-у-у-”, ну думаю динозавр якийсь, я знову “гу-у-у-у-у-у”, а там електричка…
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Poetka | Дата: П`ятниця, 12/10/2012, 13:06 | Сообщение # 67 |
шеф-повар
| - Як пройшли вихідні? - В Простоквашино їздив... - Чим займався? - Простоквасив
Зловили москаль та українець золоту рибку, рибка ім каже: - Я виконаю ваші три бажання кожному. Москаль каже: - Хочу, чтобы в моей деревне все люди стали женщинами. Українець: - Хочу хатину велику. Москаль: - Хочу, чтобы и в соседних деревнях все люди стали женщинами. Українець: - Хочу мерседеса найновішого. Москаль: - Хочу, чтобы все в России стали женщинами. Сідає українець в свій мерседес, їде і кричить: - Хочу, щоб москаль став голубим!
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - П`ятниця, 12/10/2012, 13:08 |
|
| | | | |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 12/10/2012, 17:03 | Сообщение # 71 |
найкращі кондитери
| Амереканец дістає останню пляшку з горілкою і говорить українцю: - Will you? - Я ті блять виллю!
|
|
| | | |
Леся | Дата: П`ятниця, 12/10/2012, 20:49 | Сообщение # 74 |
найкращі кондитери
| Регочу під столом
|
|
| | |
|