В гості до Ірини
 Уютный пансионат для престарелых - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Зоряна9810  
Уютный пансионат для престарелых
lynkaandriyt31Дата: Неділя, 23/01/2022, 17:08 | Сообщение # 1
найкращі кондитери
Статус: Offline
Впрочем, вот тут https://www.dom-prestarelih.com.ua/cities/poltava/ у вас есть замечательная возможность узнать больше актуальной информации о современном пансионате для престарелых в Полтаве!

HzBoyДата: Четвер, 20/03/2025, 13:02 | Сообщение # 2
HzBoy
Гурман
Друзі, шукаємо для нашого дідуся будинок для літніх людей у Львові, де він почувався б як удома. Цікавить не тільки догляд, а й можливості для спілкування, активностей, прогулянок. Як зрозуміти, що заклад справді якісний і там гарне ставлення до мешканців? Буду вдячний за будь-які поради!

mariaflorova28Дата: Четвер, 20/03/2025, 20:51 | Сообщение # 3
нова людина
Нещодавно я взяла на себе відповідальність знайти для мого батька місце, де він би почувався комфортно, отримував необхідну допомогу і не відчував себе самотнім. Мій батько завжди був активною людиною, але з часом його здоров’я погіршилось, і він вже не міг самостійно справлятися з побутом. Я обрала пансіонат «Грааль» у Львові https://gral.org.ua/pansionat-u-lvovi/  і це було найкраще рішення. Мій батько отримує не тільки медичний догляд, але й активно бере участь у різних заняттях, що допомагає йому залишатися у хорошій формі. Тут не просто забезпечують комфорт, а створюють умови для того, щоб літні люди продовжували радіти життю. Батько завжди каже, що відчуває себе частиною великої родини, а це для мене найголовніше. Це чудовий варіант для тих, хто шукає комфорт і безпеку для своїх близьких у літньому віці.

dianastolar946Дата: Вівторок, 26/08/2025, 12:59 | Сообщение # 4
дегустатор
Коли я шукала перевірене місце, то мені найбільше сподобався приватний Пансіонат Львів «Осінь життя». Прекрасне місце для людей похилого віку. Кімнати затишні, харчування смачне та різноманітне, а найголовніше – увага та турбота з боку персоналу. Ви точно не будете турбуватись за свого родича, який там проживатиме.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026