Зустрінемося?
|
|
ir71 | Дата: Понеділок, 07/02/2011, 15:08 | Сообщение # 1 |
адмін
Статус: Offline
| Зустріч біля оперного театру в центрі міста на 11годину 30 березня у суботу.
ir71(Ірина + Танчик+ Зоряна + Леся + Poetka(Оля)+ Наталія+ Ксюша + masik(Маряна)+ uliana_88(Уляна)+ Pavluk(Таня)- Натамуся + Іра+ Оксанка+ Оленка+ Мамця(Оксана)+ Маруся-я+
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 22/05/2011, 21:46 | Сообщение # 31 |
найкращі кондитери
| Дівчата я в захваті від нашої зустрічі...Це було дуже гарне спілкування наяву...Одне- постійно писати, а зовсім інше- зустрітися з людиною...Наша Іруся молодець, ну вміє людина згуртувати навколо себе людей. :applause: Напевне не було такої теми, якої ми б не обговорили( звичайно те що стосується життя поза форумом).Я ще раз переконалася що в нас весело, гостинно, смачно і взагалі...затишно :good: Звичайно було б краще якби нас було більше, думаю це ще попереду А тепер трошки продовження...Уважно читайте комети на фотках ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 22/05/2011, 21:47 |
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 22/05/2011, 21:50 | Сообщение # 32 |
найкращі кондитери
|
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 22/05/2011, 21:51 | Сообщение # 33 |
адмін
| А це наша Зорянка умудрилася говорити по телефону без зони...ми були у кафе,яке знаходиться майже під землею Називається "Мапа" Спочатку закусували (назву забула )щось типу запеченого на решітці лаваша з овочами та курячим мясом Далі вже не памятаю ,а на десерт то всі вирішили попробувати "Спартак".Смачнющий виявився,ну дуже!!!! Трохи було мало
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 22/05/2011, 22:18 | Сообщение # 34 |
найкращі кондитери
| Продовження.....................................
|
|
| |
|
ir71 | Дата: Неділя, 22/05/2011, 22:24 | Сообщение # 36 |
адмін
| Quote (оксанка) назву забула Добре що є кому нагадати
|
|
| |
Pavluk | Дата: Понеділок, 23/05/2011, 00:38 | Сообщение # 37 |
шеф-повар
| Фото - супер, а зустріч - ще краще!!! В мене вже був досвід форумівки, але то не то. Сьогодні було весело, затишно та цікаво. Поки переходила дорогу до Оперного, думала що першою побачу Іру. Та не так сталося як гадалося. Спочатку подумала на одну жіночку, що то Іра. Але коли підійшла ближче, дивлюсь не та. Іду далі й озираюсь, аж бачу Оксана стоїть, а біля неї, за кілька кроків - наша господиня. Тут і Зоряна підійшла. З першого враження мого особистого. Іра щира і добра людина, Оксана, я б сказала, Душа компанії, весела та з добрим гумором жіночка. Зоряна - ніжна, добра і любляча мама та дружина. Одним словом - було дуже приємно побачитися в реальному житті, а не тльки на сторінках форуму. Звичайно шкода що було нас тільки четверо, але наступного разу буде більше. Я впевнена !!!
|
|
| |
Наталонька | Дата: Понеділок, 23/05/2011, 00:49 | Сообщение # 38 |
шеф-повар
| Дівчата так приємно бачити Вас на фото з таким гарним настроєм, читати Ваші захоплені коментарі. Рада за нас і Вас, що зустріч вдвлася, шкодую, що не була у вашому колі. Вірю, що все так небуде, і моє знайомство з Вами (не віртуальне а реальне) незагорами.
|
|
| |
мамця | Дата: Понеділок, 23/05/2011, 09:16 | Сообщение # 39 |
шеф-повар
| Ой дівчата, бачу було вам там весело.Я рада за вас, хотілось і мені з вами зустрітись, ну може другим разом вийде.По фотках видно, що Оксанка дуже весела жінка, прикалістка :D, Іруся, золота серединка, Зорянка, дуже скромна,а Таня, Таня пристосується до любої компанії і її буде весело та затишно.
Оксана Я.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 23/05/2011, 10:03 | Сообщение # 40 |
адмін
| Дякую дівчата за гарні слова,але повірте у мене залишились якнайкращі враження про кожну з вас.Насправді приємно що ми побачилися.
|
|
| |
|
LILEJA | Дата: Понеділок, 23/05/2011, 12:20 | Сообщение # 42 |
шеф-повар
| Ой, молодці! Видно, що зустріч вдалася на славу!!!!! Дуже гарні фотографії, а можна лише уявити як вам було цікаво разом!!!!!!!!
|
|
| |
Роксолана | Дата: Понеділок, 23/05/2011, 14:52 | Сообщение # 43 |
набираюсь досвіду
| Дівчата,ви просто суперові!Такі всі усміхнені і щасливі, дуже гарна зістріч!
я трохи нерозумна!
|
|
| |
Улянка | Дата: Понеділок, 23/05/2011, 16:48 | Сообщение # 44 |
Віват кухар!!!
| Дівчата, класні фотки, бачу, було дуже весело і класно і цю зустріч будете довго згадувати - до наступної. МОЛОДЦІ!!!
s
|
|
| |
|